Fel lehet készülni töri érettségire ennyi idő alatt?
Hálásan köszönöm! Beszerzem ezt a 2 utóbbit mindenképp. Ha már az esszében is lesz gyakorlatom, nagy gond nem lehet. Bár egy 2020 októberi Bethlenes részt most írtam saját kútfőből, s pontozás alapján mindent írtam, ami kell, pl külpolitikájának sikere, hogy a kormányzása alatt szerkezetváltásra volt szükség, kiegyezett az egyik ellenzéki párttal, ez a Bethlen-Peyer paktum, stb
Csak ugye lehet a megfogalmazáson is bukhat rengeteg pontot az ember.
Hajrá!
Én emelten mentem, így nyilván jobban igyekeztem mindennek utánajárni, és alapból a halmozós típus vagyok, szóval beszereztem egy pár cuccot :D Alapvetően jó az esszéket begyakorolni, mert régen 1-2 mindig visszajött azért belőlük, ami pont elég is volt, nekem mondjuk akkor 2016-ban pont nem, de azért az emelt szignifikánsan nehezebb is, mint a középszint :D Én esszéből mindig jobb voltam, mint tesztből, ezek után élesben pont fordítva alakult, szóval bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!