Most már csak a következő nagy világjárvány idején lesz újból távoktatás ugye?
Figyelt kérdés
Akárki akármit mond én szerettem a távoktatást és hiányzik is de sajnos a covid miatt már nem lesz újbol...
:(
2022. márc. 2. 13:14
2/8 anonim válasza:
Mivel kevés kivételtől eltekintve mindenki beoltathatja magát, ezért nagyon kicsi az esélye a távoktatásnak. Persze elméletben lehet olyan forgatókönyv, hogy megjelenik egy újabb variáns, ami a fertőzöttek 90%-át az intenzívre küldi, de ennek tényleg csekély esélye van, annyira, hogy gyakorlatilag nincs is.
3/8 anonim válasza:
Nem lesz most már a covid miatt. Ha Putyin jön, és lebombáz mindent, akkor a túlélők majd lehet, hogy otthon tanulnak.
4/8 anonim válasza:
a háború smafu?
simán lehet a háború miatt, ill. 6. covid-hullám sem kizárt.
a távoktatást én is preferálom, kevesebb üzemanyagkibocsátás, kevesebb holtidő utazással és az intézmények is nyerhetnek vele, a közüzemi díjakon spórolhatnak.
5/8 anonim válasza:
4-es, én magam felnőttként is nagyon preferálnám a távoktatást, de sajnos be kellett látnom, hogy kicsi gyerekeknél nem hatékony. Ha nem ül ott mellette a tanár, nem figyel, nem csinálja a feladatait. Mondom ezt úgy, hogy mindkét gyerekem elég jó tanuló, de sajnos így is azt látom, hogy voltak lemaradások.
6/8 anonim válasza:
Ugyan már, ne hülyéskedjünk, ha háború lesz Magyarország területén, akkor nem lesz távoktatás. Egyszerűen semmilyen oktatás nem lesz.
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy lesz egy-két hét kimaradás, de az élet megy tovább, valamilyen oktatásnak lennie kell. Ha mást nem, otthon tanul a gyerek egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!