Egyetemisták ilyen oktatónál van valami tippetek a jegyzetelésre?
Figyelt kérdés
Szóval az oktató "meséli" az anyagot, mire legépelnék egy mondatot már másik közepén van.
(Nem gépelek lassan)
Ti ilyenkor mit csináltok? Végül azt választottam, hogy inkább hallgatom és később hátha jön egy jegyzet/tankönyvet elolvasom.
2022. febr. 28. 09:08
2/6 anonim válasza:
Kulcsszavakat szoktam leírni ilyenkor, hogy legalább tudjam, később mit keressek a könyvben.
3/6 A kérdező kommentje:
1# Köszi, de az csak macera, függ attól, hogy hol ülök, megkérdezni hivatalosan kéne, ha nem az baj stb.
2# Ez szuper ötlet! Köszi!
2022. febr. 28. 09:25
4/6 anonim válasza:
Nincs olyan könyv, amelyben benne vannak amiket mond? Vagy felsőbb évesek jegyzetei? Úgy lehetne azt, hogy abban nézed és kiemeled. Tudom, hogy sokszor nem megoldható.
5/6 anonim válasza:
Felveszem hangra és a kulcsszavakat írom csak le+figyelek.
De a hang a legjobb megoldás, leszarom, hogy macerás, megbukni macerásabb.
6/6 anonim válasza:
Nem küld ppt-ket, anyagot arról, amiről beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!