Ki volt eddig a Teleki Blanka Gimnáziumba angol szóbelizni idén? Milyen volt? És hányás szintet kell elérni angolból? Mintha azt írták volna hogy már elég az A2 ez igaz?
Köszönjük. Igen, nekünk is a Teleki az első.
Számomra is új volt, mikor megtudtam, de igen, lehet. Sajnos azzal nem vagyok tisztában, hogy ilyenkor a pontszámítás hogy zajlik az adott tagozatra, hiszek az adott tagozat profiltantárgyából nem szóbeliztek azok a diákok, akik újonnan jelentkeznek rá. Mi be akarjuk jelölni a sima, és nyelvi előkészítős történelem tagozatokat is. Ajánlom neked is, hogy még írj be minimum egy tagozatot. Ha inkább humános vagy a törit, ha reálos a matekot, vagy a biológiát. Növeli az esélyeket mindenképp, mivel angol tagozaton voltak az eddigi évek alapján a legmagasabb ponthatárok.
Én rájöttem hogy van ugye én csak angolból szóbeliztem, ezért be tudom jelölni még a matek szakokat mert ahoz kell angol vagy semmi, így bejelöltem NYEK matekot :)
Sok sikert nektek mégegyszer! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!