Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki volt eddig a Teleki Blanka...

Ki volt eddig a Teleki Blanka Gimnáziumba angol szóbelizni idén? Milyen volt? És hányás szintet kell elérni angolból? Mintha azt írták volna hogy már elég az A2 ez igaz?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 16:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Köszönjük. Igen, nekünk is a Teleki az első.

Számomra is új volt, mikor megtudtam, de igen, lehet. Sajnos azzal nem vagyok tisztában, hogy ilyenkor a pontszámítás hogy zajlik az adott tagozatra, hiszek az adott tagozat profiltantárgyából nem szóbeliztek azok a diákok, akik újonnan jelentkeznek rá. Mi be akarjuk jelölni a sima, és nyelvi előkészítős történelem tagozatokat is. Ajánlom neked is, hogy még írj be minimum egy tagozatot. Ha inkább humános vagy a törit, ha reálos a matekot, vagy a biológiát. Növeli az esélyeket mindenképp, mivel angol tagozaton voltak az eddigi évek alapján a legmagasabb ponthatárok.

2022. márc. 17. 23:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Igazad van, nehéz időszak most ez. Fárasztó. Még szülőként is részt venni ebben az egész folyamatban. Alig várom, hogy vége legyen még én is. Rossz nézni, ahogy ez a sok megpróbáltatás leszívja a diákok energiáját. Ezek után mindenki megérdemel egy kiadós pihit nyáron. :)
2022. márc. 17. 23:20
 23/30 A kérdező kommentje:

Én rájöttem hogy van ugye én csak angolból szóbeliztem, ezért be tudom jelölni még a matek szakokat mert ahoz kell angol vagy semmi, így bejelöltem NYEK matekot :)

Sok sikert nektek mégegyszer! :)

2022. márc. 18. 20:08
 24/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ti is bejelölhetitek a NYEk matekot, ha mást nem tudtok, ki tudja? Én például alsóban a nyelvtant nem szeretem most meg az az egyik kedvencem
2022. márc. 18. 20:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy vegyenek fel oda! Mi a két történelem tagozatot fogjuk, a fiam fel van mentve matekból.
2022. márc. 18. 20:30
 26/30 A kérdező kommentje:
Oké. Viszont kívánom!
2022. márc. 19. 16:33
 27/30 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült? Felvettek? :)
2022. jún. 5. 20:55
 28/30 A kérdező kommentje:
Szia! Először nem... de aztán fellebeztünk és igen :), és a te a fiadat?
2022. jún. 6. 19:50
 29/30 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! Gratulálok! :) Először minket se, próbáltunk méltányossági kérelmet beadni, de sajnos nem fogadták el. Neked viszont sok sikert a továbbiakban, szép gimis éveket. ☺️
2022. jún. 6. 21:15
 30/30 A kérdező kommentje:
Oh sajnálom :(,így melyik gimi lesz? És köszönöm :)
2022. jún. 9. 23:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!