Ki volt eddig a Teleki Blanka Gimnáziumba angol szóbelizni idén? Milyen volt? És hányás szintet kell elérni angolból? Mintha azt írták volna hogy már elég az A2 ez igaz?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 16:46
11/30 anonim válasza:
Van, persze. Ilyen pontokkal még szép, főleg, hogy idén 90 pont volt a behívási ponthatár.
12/30 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani!:) Nagyon szeretnék oda menni...
2022. márc. 1. 16:08
13/30 A kérdező kommentje:
Hello! Szerinted hány ponttól van esélyem, reményem?
2022. márc. 16. 17:12
14/30 A kérdező kommentje:
*szia
2022. márc. 16. 17:13
15/30 anonim válasza:
Szia, hát... nem is tudom. Hány pontod lett végül összesen, hol állsz a rangsorban? Szerintem egy 147 körülivel már van :)
16/30 A kérdező kommentje:
Nektek? Nekem 150 szomorú voltam tegnap emiatt, 15 embernek van még ennyi pontja és 232 helyen vagyok, hát csak reménykedek hogy valami csoda folytán fölvesznek
2022. márc. 17. 12:56
17/30 anonim válasza:
A fiam 267. volt tegnap, de most változtatás alatt van. Sok sikert, szorítok neked! Ne feledd, hogy van lehetőség -a végleges rangsorok közzététele után- fellebbezésre, méltányossági kérelem benyújtására.
18/30 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy vannak iskolák, ahol az utolsó felvett diák egy adott tagozatra 300 valahányadik volt az ideiglenes rangsorban. Van esélyed, ne add fel!
19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! Ti se adjátok fel, nektek is van esély ugyanúgy! :) Ti is elsőnek írtátok be? Amúgy ez az időszak olyan nehéz... várakozni... :/
2022. márc. 17. 21:13
20/30 A kérdező kommentje:
"A módosítási időszakban felveszik mások is az Önök által megjelölt tagozatokat, az új jelentkezők miatt a rangsort is újra kell alkotni."
És ezt hogy értik? Lehet más szakot fölvenni ilyenkor?
2022. márc. 17. 21:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!