2 államilag támogatott félévvel hogyan lehet mesterszakot végezni?
Mo.-n a mesterképzések sajnos 2 évesek (angolszász országokban gyakran 1 év alatt letudható), azaz 4 félév, nekem abból csak az 1. év lenne ingyenes.
Horrorisztikusak a tandíjak, nem tudnék az utolsó évre félévente (!) fél millát kicsengetni.
A 1 éves, diplomára épülő képzéseket (szakirányú továbbképzés) pedig csak önköltséges formában hirdetik meg az egyetemek, pedig ha támogatott lenne, pont beleférne a 2 féléves keretembe, mert általában pont 2 félévesek.
El vagyok keseredve és tanácstalan vagyok.
Ötlet?
10
de akkor 1 évig kéne fizetnem a tan díjat, és csak az 1. éves eredményeim alapján engednék wzt el, hát ez így nem oké.
nekem van még 1 ingyenes évem... sztem ha munkáltatót meg tudnám győzni, h. utolsó évet vállalja át vagy találni vhol 1 éves mesterképzést.a corvinus azt tervezi, h,. a 2 éves mestereket átalakítják 1 évesre.

12
azt írok, ki, ami foglalkoztat, nem hinném, h. erről te döntesz.
a nagy arcodból vegyél vissza, és vmi empátiára próbálj szert tenni, ha egyáltalán tudod mit jelent ez a szó.
plusz ha irritál a kérdésem, nem muszáj ám válaszolni.

14
ez egy kérdezős oldal, ha irritál, nem reagálsz rá.

Baszki 2 félév tandíjon úgy görcsölsz, mint egy nyomorult. XDDD
Sírsz, szenvedsz, holott arra nem vagy képes, hogy utánanézz az egyetemek honlapján, vagy kicsit utánagondolj valaminek. 1 diplomával nem tudod végiggondolni, hogy hogyan lehetne finanszírozni 2 félévet? :D
Itt vergődsz, hogy az egyetemek indítsanak 1 éves mestert? Bmeg, írj nekik, szerintem a Rektor urak ezt az oldalt olvassák. XDDDD
Sírok.
17 te vagy a 16-os.
jelentve
ez egy kérdezős oldal, aki leostobáz ezért vkit, annak legyen következménye.

Én is jelentettelek a moderátornak!
OMG, szabályosan beleálltál kérdezőbe!
Jómagam már 10 éve nyögöm a diákhitelt, semmi pénzért nem igényelném újra vagy még, tehát megértem kérdezőt, hogy ő sem akarja.
Kigúnyolod, mert aggódik a tandíj miatt? Leírta, hogy szegényebb a háttere, így érthető.
Egyáltalán nem olyan egyszerű megoldani, ahogy próbálod beállítani, én is még tanulnék, de nincs rá keretem.
Az egyéves master programokat pedig én is üdvözölném, sokan munka, család mellett tanulnak, felnőtt korban már számít ez is, meg az idő, meg persze a pénz.

"Jómagam már 10 éve nyögöm a diákhitelt"
Mert te is sötét vagy, mint a rongy. Nyögöd a diákhitelt, haha, hagyjuk már. :D A DH2 kamatmentes, felfogtátok mit jelent az? Itt írogattok a corvinusról, ezek szerint sikerült kipuskázni a pénzügyi tárgyakat, hogy ennyit nem fogtok fel? Mennyi a törlesztőd? 15.000 mekkora nyögés lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!