Ha mesterszakról iratkozom ki, vissza kell fizetni a tandíjat?
Szeretnék megszüntetni a jogviszonyom. Ez az első félévem mesteren, de utálom mindenestül. Ha kiiratkozom most, akkor vissza kell fizetni a tandíjat? Egyébként ez volt az első államis félévem, az alapszakon végig fizettem.
A TO nem válaszolt erre a kérdésemre, annyit mondtak, hogy az Oktatási Hivatal majd kiküldi, ha van tartozásom...
Köszönöm a válaszodat, megnyugtattál!
Dilemmáztam, mert mindenütt alapszakról és osztatlanról írtak, mesterről nem és nem mindegy, hogy 300 ezret, 150 ezret vagy semmit sem kell visszavizetni.
Van részmunkaidős állásom, amióta csak elkezdtem az egyetemet, szóval szerencsére az nem gond. Külföldre jelentkeztem, mert itthon az én általam választott területbe túlságosan belefolytak olyan dolog, amiket én mindig is el akartam kerülni, így a passziválást kilőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!