Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME-GTK vagy ELTE-GTK vagy...

BME-GTK vagy ELTE-GTK vagy BGE vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyetem választás előtt állok (végzős vagyok), főként a gazdasági szakok érdekelnek (elsősorban a gazdálkodási és menedzsment szak).

Milyen lehetőségek vannak a BME-GTK-n nyelv tanulásra? Milyen a közösségi élet és a kollégiumok (vannak-e rendszeres programok bulik)?

Fő kérdésem pedig az lenne, hogy mennyire érdemes a BME-GTK-t választani a BGE és ELTE-GTK helyett? Utóbbiról nagyon vegyes véleményeket olvastam, főleg a közösségi élet gyengesége és a vizsgaközpont érdekességei zavarnak és kicsit elbizonytalanodtam. Ide szerettem volna jelentkezni, de miután láttam ezeket a véleményeket kicsit elbizonytalanodtam. A BME-GTK-ról viszont főleg pozitív visszajelzések láttam, sokan kiemelték a közösségi életet, ami számomra fontos egy egyetem kiválasztásában.

Persze lehet, hogy rosszul látom és teljesen ellenkezője igaz az ELTE-GTK-ra, ezért szívesen várom erről a karról is a véleményeket.

(Annyit még megjegyeznék, hogy nekem a BCE a legszimpatikusabb a gazdasági felhozatalból, viszont reálisan állok magamhoz, és csak államilag támogatott képzés jöhet szóban nálam, a BCE-n pedig az ilyen képzések 450+ ponttól kezdődnek, amit sajnos én nem tudok elérni.)

2022. febr. 3. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
tényleg igaza van.
2022. aug. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!