Ha nem sikerül felvenni az órát az általam választott tanárhoz, mire hivatkozzak, hogy biztosan bővítsék a létszámot?
A rangsoros kurzusfelvételnél 1 kurzusnál nem sikerült oda bejutnom, ahová szerettem volna (várólistán 31. voltam, 30 fővel indul az óra).
A másik tanárhoz viszont semmiképpen nem szeretnék kerülni, mert nála a gyakorlati zh nehezebb, mint a féléves vizsga a vizsgaidőszak alatt... Korábban is láttam már, hogy 1-2 fővel bővítik a keretszámot, de mire kéne hivatkoznom?
Gondolom az nem jó indok, hogy a jófej tanárhoz szeretnék járni inkább... Mert félek, hogy az lesz a válasz, hogy vegyem fel oda, ahol még van szabad hely. Gondoltam arra, hogy óraütközésre hivatkozom, de az órarendemet nem tudják ilyen esetben megnézni/lekérni?
> Mert félek, hogy az lesz a válasz, hogy vegyem fel oda, ahol még van szabad hely.
Az lesz a válasz, ebben biztos vagyok.
"Gondolom az nem jó indok, hogy a jófej tanárhoz szeretnék járni inkább..."
Azért erre is hivatkozhatnál, amúgy meg néha nézz rá a listára, mert olyan is lehet, hogy vki leiratkozik, 29-en lesznek, és akkor fel tudod venni.
De olyan is lehet, hogy vki magáról a tárgyról mond le, ha még 1 évvel később is elvégezhető, csúszás nélkül.
Amúgy meg azért nagyon fura, vagy most ti 34-en vagytok összesen, és nem várható több ember? Ilyenkor nálunk inkább már csak 2 csoportot indítottak, max 20 fővel.
Jó persze én is voltam úgy egyetemen, hogy 2-en vettük fel az előadást, de ez nektek gyakorlat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!