Hogyan hivatkozzak internetes cikkre?
pl így:
Új nézet látott napvilágot a szoptatás ideális
időtartamáról.(2011). Hozzáférhető 2011-01-31,
d=151342
nincs szakdoga útmutató az egyetem honlapján?
ja ha szöveg közben:
(„Új nézet látott,”2011)
Én is úgy csinálnám, hogy beírom zárójelbe konkrétan az idézőjeles rész mögé. És akkor dátumot meg szerintem alulra, amikor fölsorolod az összes forrást.
Tehát pl
"Idézett szöveg Idézett szöveg Idézett szöveg Idézett szöveg." (www.franciskaeslacikaeszitaiskrisztian.hu/vitezesbaratai)
Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg "Másik idézett szöveg másik idézett szöveg másik idézett szöveg." (www.miskagezayoda.hu/4484984894page)
Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg Többiszöveg
Felhasznált források:
Miháél Bélabácsi: Kötőtűzés, 2006, Mariska Kiadó (oldalszám nemtom kell-e, valaki azt mondta amúgy nem)
Kovácskis Gizike Lászlóné: Havaslakaz erdőben télen Mandi és Zsiga kiadó , 2016 (nemtom még mindig h oldalszám kell-e:D)
www.franciskaeslacikaeszitaiskrisztian.hu/vitezesbaratai (Forrás elérése: 2017. március 6. [mindig amúgy aktuális dátum])
www.miskagezayoda.hu/4484984894page (Forrás elérése 2017. március 6.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!