Ha egy 10 oldalas forrásból írok hogyan hivatkozzak szakdolgozatban?
Szövegközti hivatkozásnál szerzőt és évszámot kell feltüntetni
Szó szerintinél oldolszám vesszővel ( Krugmann 2003, 88.o.)
Kettő szerző esetén ( Ketskeméty- Izsó 2004 )
3 v több szerző eseténél ( Capello et all 2009 )
ezt értem csak azt nem h én találtam egy jó anyagrészt amit kb 8- 10 oldalon keresztül ír le a könyvben de nem szórul szóra szeretném át gépelni hanem a lényeget megfogva néhány szót helyetesítve de tartalomba ugyanaz és ha mögé írom a( szerzőt, dátumot ) az ugy jó ? nem kell oldalszám pl 78-88-ig ugye ? mert nem az egészet szeretném szorul szóra henem abból a 10 oldalból ami nekem átjön és normálisan le van írva többen mondták h 10 oldalt ne vegyek ki de itt van érthetően leírva az egész 5 könyvből csipegessek ki inkább 1 kicsit ? nekem az ennyira nem kerek .... egy folyamatot szeretnék leírni
mármint az nem elegáns ha én 10 oldalt kiveszek ? ergo egy ötödikes is megtudja ezt tenni ?
végre találtam egy jó oldalt ahol normálisan le van írva akkor hogyan szedjem össze 5 különböző forrásból ? nekem az úgy annyira össze vissza van h innen is egy kicsi onnan is aztan nekem olyan zavarosnak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!