Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Számít, hogy milyen középiskol...

Számít, hogy milyen középiskolába jártál tovabbtanulásnál? Vagy egy gyengebb iskolabol is mehetek egyetemre ha jók a jegyeim?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

"2 diplomám van"

Nem az volt a kérdés.

2022. jan. 30. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
És neked milyen diplomád van? Akkor te add versenyistállóba a gyereked. Én oda jártam, hasznát nem vettem. Az én gyerekem biztos nem adom ilyen helyre. Az a pár tárgy, amiből továbbtanul majd, abból jár fakultációra, és abból felkészül emelt szintűre. A többi tárgyból meg nem kell az OKTV-re készülni. Egyébként Pénzügy Számvitel Főiskolára jártam. Volt statisztika, számvitel, közgáz, pénzügyek. Hidd el, tudom miről beszélek. Nálunk is a konyhásnéni 8 általánossal nyomja a gyereknek a legjobban, hogy a legerősebb iskolába menjen. Azért, mert neki nem sikerült, akkor majd a gyerek! Nekem az a tapasztalatom, hogy nem az vezet az üdvözülésre, hogy a gyerek éjjel-nappal tanuljon a hármasért, és gyomorideggel járjon iskolába, mert akkor majd az egyetemen milyen jó lesz neki. De akkor te csináld így. Nem kell egymással egyetérteni, de fikázni sem kell a másikat.
2022. jan. 30. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

"fikázni sem kell a másikat"

Hol fikáztam kit?

2022. jan. 30. 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!