Mik a tapasztalatok a programtervező informatikus felnőttoktatási szakképzésről?
Figyelt kérdés
Mennyire lehet mellette dolgozni? (Csak nappalin láttam)
Milyen utána az elhelyezkedési lehetőség? Hallottam olyat is hogy ennél a szakmánál csak a tudás és a gyakorlat számít, nem a papír, ez igaz?
Mivel lennék hátrébb mint egy proginfó alapszakkal?
+ bármi egyéb információ jöhet róla
Leginkább az ELTE érdekelne, de más egyetemről is szívesen hallgatok tapasztalatokat.
2022. jan. 28. 01:09
1/3 anonim válasza:
Hát honnan nézzük..
Csak azért kellene mert így nem 160 ezer lenne az sarki abc-ben az fizetés?
Mert hogy informatikában,meg minden szakmákban az tudás számít.
Én se megy villanyt szerelni,miközben csak egy égőt tudok cserélni,vagy megyek autót szerelni,és csak kereket tudok cserélni.
2/3 anonim válasza:
De merem ajánlani,egy jó informatikus -attol függöen hogy milyen infos szakja van- mindenhol keresik.
3/3 anonim válasza:
Ahogy más szakembert is, ha jó. 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!