ELTE-IK Programtervező informatikus szakhoz az alapképzés (középiskolából jelentkezek) tanrendét hol lehet megtalálni?
Köszi!
Magát az oldalt megtaláltam én is csak nem tudtam hogy pontosan melyik pdf kell.
ezen a linken igazából a "programtervező informatikus BSc 2018 Modellező/Szoftvertervező/Szoftverfejlesztő specializáció" fájlok közül kell azt megnyitni, amelyik specializáció érdekel. De mivel középiskolából jelentkezel, ezért szerintem neked inkább az első félévek fontosabbak most, ezért igazából ez a 3 fájl közül akármelyik jó. Csak a 3. félévtől számít a specializáció, szóval az első 2 félév mindegyikben ugyan az.
De azért, ha még is érdekelne az egész akkor:
Modellező: Itt várd a legtöbb matekot, legtöbbször evvel mennek MSc-re (persze nem csak evvel lehet, de innen a legkönnyebb)
Szoftvertervező: itt is van azért matek, de nem annyira, mint modellezőn. Itt kb. ugyan olyan arányban van a prog. gyakorlat és a matekos tárgyak
Szoftverfejlesztő: Ez a leggyakorlatiasabb irány. (attól még van matek, azt nem lehet megúszni csak nyilván itt nem olyan szinten mint a másik két iránynál) Ide a legtöbbször azok mennek, akik a BSc után dolgozni akarnak. (természetesen nem kötelező utána dolgoznod, mehetsz innen MSc-re csak akkor sok matekos tárgyat is be kell pótolnod, ami megnehezítheti eléggé a dolgod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!