Programtervező informatikus szak elvégzése után taníthatok középiskolában informatikát?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 15:57
2/9 anonim válasza:
Rá kell húzni valami pedagógiai képzést szerintem.
3/9 anonim válasza:
Bővebben, ezt a 2 évet kell rátenned azt hiszem: [link]
4/9 anonim válasza:
Először pedagógiai képzést kell szerezned, hogy taníthass iskolában. Önmagában a Bsc diplomával nem lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nyomtam zöld kezeket! Hármas, külön köszi a részletes választ!
2018. szept. 1. 18:56
6/9 anonim válasza:
proginfó diplomával pedig inkább ne taníts középiskolában, mert sírni fogsz, ha meglátod a közalkalmazotti bértáblát és az első havi fizudat.
akkor már inkább valami informatikai felnőttoktatásban gondolkozz, ha az oktatás a cél.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os, köszönöm a jóindulatú tanácsot, viszont határozott elképzelésem van arról, hogy miért szeretném mindkét diplomát.
2018. szept. 2. 12:54
8/9 anonim válasza:
Lehet vele tanítani középiskolában: szakmai tárgy gyakorlati órákat.
Én magam is villamosmérnökként sok éve ezt teszem bármiféle pedagógiai végzettség nélkül.
Jelenleg keresünk informatika tanárt. Ha nincs kiválasztott hely, akkor Budapesten szeretettel várunk...!
9/9 anonim válasza:
nem lehet, hát akkor minden tanár meg programtervező informatikus szeretne lenni, még a magyartanár is, oda-vissza alapon tudniillik, nem lehet a másik munkájába belerondítani, ez olyan mintha a fodrász főzne a vendéglőben makarónit, és aztán a fejed tetején kötne ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!