Tudnátok véleményt írni ezekről a gimnáziumokról? Madách, Veres Pálné, Apáczai, Eötvös, Berzsenyi, Kölcsey
Szia, Eötvösös vagyok, Apáczsiba jártam koliba és Madáchos barátaim vannak:)
Amennyiben egy jobb felvételit írsz (85től), mindenképp érdemes megjelölni őket. Én négy éve a Madáchba akartam menni, a szóbeli után váltottam az Eötvösre, amit a mai napig jó döntésnek tartok. Négy évem alatt nem találkoztam a versenyistálló jelenséggel, a tanárok nem hajszolnak bele versenyekbe, napi kb 2-3 óra tanulással 4,7es átlagot simán fent tudsz tartani. Szeretem az Eötvös hangulatát, van pár olyan hagyománya ami nagyon közel tudja vinni az ember lelkéhez ezt a sulit:).
Ha csak tanulás/tanítás szempontjából nézzük az iskolát, akkor az Apáczai nagyon jó. Alaposan, ugyanakkor teljesíthető mennyiségben tanítják az anyagot, szerintem alaposan felkészítenek az érettségire, csak oda kell figyelni az órákon, meg normálisan jegyzetelni.
A közösség szempontjából... fú... hát mondjuk úgy, hogy ha mindenáron tönkre akarod tenni a mentális épségedet, akkor hajrá. :D Szörnyűséges, borzalom.
Programok vannak, de a gólyaavatót meg a gólyatábort leszámítva annyira nem nagyszabásúak, vagy csak nem vesznek rajtuk részt olyan sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!