Ezek a gimnáziumok közül melyikbe érdemes jelentkeznem angol nyek-re?
Figyelt kérdés
Zrínyi Miklós X.ker
Berzsenyi Dániel XIII.ker
Leövey Klára IX.ker
Veres Pálné V.ker
Vagy esetleg még tudtok más jó, angol nyekes sulikat? Lehetőleg ezek közelében, nem szeretnék ennél többet is utazni...
#Budapest #kerület #gimnázium #angol #Berzsenyi Dániel Gimnázium #Leövey Klára Gimnázium #Veres Pálné Gimnázium #Zrínyi Miklós Gimnázium #angol NYEK
2018. aug. 10. 22:28
2/6 anonim válasza:
A Berzsenyiben nincs nyek. De ez attól is függ, hogy milyen erősségű sulit keresel. Mert a felsoroltak közül a Zrínyi nem valami erős, de a Veres Pálné meg elit:D
3/6 anonim válasza:
"Ezek a gimnáziumok közül" - Ezek közül a gimnáziumok közül
Csak hogy közben magyarul se felejts el teljesen...
4/6 anonim válasza:
Nézd meg az Újbudai József Attila Gimnáziumot! Ott kezdő és haladó angol nyek-es osztály is indul. A suli pedig amúgy szuper.
5/6 anonim válasza:
Szia most leszel 8.-os mert én is szeretnék felvételizni a Veres Pálnéba Ha látod akkor remélem tudsz válaszolniblehet jövendőbeli osztálytársak leszünk😅
6/6 anonim válasza:
Én leöveys vagyok, ez egy kb közepesen erős gimi, nem a Veres Pálné-féle elitszint, de nem is a legalja.
A Berzsenyi is elég jó hely, de ott ezek szerint nincs nyek. A Zrínyit nem ismerem, de ha már Kőbánya, a Szent Lászlót nagyon szokták dicsérni (nyek nem tudom, hogy van-e, de haladó angol és német biztosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!