Soproniak! Milyenek a városban lévő Orsolya, Berzsenyi, Széchenyi Gimnáziumok?
Az orsolya elvileg nagyon rossz és eléggé kemények a tanárok, sok terhet adnak a diáknak.
Berzsenyi-ben csak egyszer voltam, nem volt annyira szimpatikus mert én nem éppen a természettudományi tantárgyakban jeleskedem.
Széchenyi volt a legszimpatikusabb, ide járt több ismerősöm és hozzátartozóm is. A tanároknak elvileg 50%-a kedves, másik 50% szigorú és eléggé ki tudnak tolni a diákokkal. (Persze ezt csak hallottam, most szeptemberben fog csak beigazolódni, hogy ez tényleg így van-e.)
Szóval ha engem kérdezel, a Széchenyi-nek jobb a színvonala úgy amúgy, de ha a természettudomány az erősséged, akkor a Berzsenyit válaszd, igaz a Széchenyi-nek is van olyan tanterülete, de a Berzsenyi ebben az ágon "jobb".
Az Orsolya gyakorlatilag is nagyon rossz, teljesen behülyíti a diákokat.
Széchenyi egy sznobtanya, igaz a legnívósabb a három közül.
Berzsenyi az király, barátságos hely! Oda még tanárnak, de akár takarítónak is érdemes visszamenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!