Van esély arra, hogy holnap este bejelentik, hogy holnaptól digitális oktatás?
Oltással is kórházba lehet kerülni, ebben sajnoe igazad van. Viszont az oltatlanok nagyobb aránya kerül be a kórházba.
Az általános iskolákban és a középiskolákban nem tartom valószínűnek az országosan online oktatást. Az egyetemek egy részében talán lesz (lásd ELTE).
Nem hiszem, hogy középiskolai online oktatástól varázsütésre eltűnne a covid.
27-esnek: bejárva se tanulunk sokat, mivel a fél tanári kar covidos, így helyettesítések vannak vagy órák nincsenek megtartva. online oktatásban valószínűleg többet is tanulnánk, mivel a hiányzó tanárok tudnának órát tartani...ennek aztán rengeteg értelme van, tényleg. és ezt úgy mondom, hogy szeretek iskolába járni és kitűnő tanuló vagyok:D
arról nem is beszélve, hogy én is elkaptam a covidot (be vagyok oltva, így enyhe tüneteim vannak) csakúgy mint az osztálytársaim nagy százaléka.
online oktatás most tényleg indokolt lenne, viszont nagy valószínűséggel nem fogják bevezetni, mivel..van oltás.
Párszor már el lett mondva. Az iskolák bezárása a végső intézkedés, amihez folyamodtak az elmúlt években. Nem az első, a végső. Jelenleg ott tartunk, hogy mindenki azt csinál, amit akar, még maszk sem kötelező, a védettségi igazolvány sem érdekel senkit.
Ha valamit tenne a Kormány, akkor előbb egyéb intézkedéseket hozna, és nem az iskolákkal kezdene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!