Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esély arra, hogy holnap...

Van esély arra, hogy holnap este bejelentik, hogy holnaptól digitális oktatás?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a helyzet, soha nem volt meg ilyen rossz a helyzet! Nálunk több mint a fél tanári kar beteg úgyhogy online vagyunk! Értem hogy a választás miatt nem akarták, de meg rosszabb a helyzet ha nem tesznek semmit!

2022. jan. 20. 22:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne online oktatás? Már rég megmondták az oktatásba nem akarnak belenyúlni. Nekünk tanároknak pedig mindig “jeleztek” előtte. Nem lesz már online oktatás!
2022. jan. 21. 21:56
 22/31 anonim ***** válasza:
69%
Az a durva, hogy a Fideszt tényleg nem érdekli, mennyi a beteg, ugyanis 40%ban oltottak kerülnek kórházba. Azaz nem oké azt hinni, hogy az oltással minden meg van oldva, hiszen oltással is kórházba lehet kerülni.
2022. jan. 21. 22:49
 23/31 anonim ***** válasza:
66%

Oltással is kórházba lehet kerülni, ebben sajnoe igazad van. Viszont az oltatlanok nagyobb aránya kerül be a kórházba.

Az általános iskolákban és a középiskolákban nem tartom valószínűnek az országosan online oktatást. Az egyetemek egy részében talán lesz (lásd ELTE).

Nem hiszem, hogy középiskolai online oktatástól varázsütésre eltűnne a covid.

2022. jan. 22. 06:33
 24/31 anonim ***** válasza:
77%
Miért lenne online oktatás? Ezt nem igazán értem.
2022. jan. 22. 08:18
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
15-ös egyetértek veled. Apropó, nem az oltás miatt rúgták ki az oltatlan tanárokat??? Érdekes, hogy a "védett" pedagógusok dőlnek ki sorban...
2022. jan. 22. 14:28
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Véleményem szerint, olyan nem lesz mostanában, hogy egységesen mindenhol digitális oktatást vezetnek be. Nálatok indokolt, online is tanultok. Más intézményekben ahol nincs megbetegedés ott mi indokolná a digitális oktatást?
2022. jan. 22. 15:39
 27/31 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom csak a járvány miatt szeretnéd,nem azért hogy ne kelljen tanulni.Lusta fiatal!
2022. jan. 22. 16:41
 28/31 anonim válasza:
71%

27-esnek: bejárva se tanulunk sokat, mivel a fél tanári kar covidos, így helyettesítések vannak vagy órák nincsenek megtartva. online oktatásban valószínűleg többet is tanulnánk, mivel a hiányzó tanárok tudnának órát tartani...ennek aztán rengeteg értelme van, tényleg. és ezt úgy mondom, hogy szeretek iskolába járni és kitűnő tanuló vagyok:D

arról nem is beszélve, hogy én is elkaptam a covidot (be vagyok oltva, így enyhe tüneteim vannak) csakúgy mint az osztálytársaim nagy százaléka.

online oktatás most tényleg indokolt lenne, viszont nagy valószínűséggel nem fogják bevezetni, mivel..van oltás.

2022. jan. 22. 19:24
 29/31 anonim ***** válasza:
81%
Esélye persze, hogy van. Valószínűsége nincs.
2022. jan. 25. 16:34
 30/31 anonim ***** válasza:
61%

Párszor már el lett mondva. Az iskolák bezárása a végső intézkedés, amihez folyamodtak az elmúlt években. Nem az első, a végső. Jelenleg ott tartunk, hogy mindenki azt csinál, amit akar, még maszk sem kötelező, a védettségi igazolvány sem érdekel senkit.

Ha valamit tenne a Kormány, akkor előbb egyéb intézkedéseket hozna, és nem az iskolákkal kezdene.

2022. jan. 25. 21:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!