Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 18 éves vagyok és ki szeretnék...

18 éves vagyok és ki szeretnék iratkozni a középiskolámból, mi ennek a menete?

Figyelt kérdés
Kell a szülői beleegyezés vagy nem? Még ezelőtt a tanév előtt töltöttem a 18-at, nyáron.

#kiiratkozás #dropout #kiiratkozás középiskolábol #otthagyni az iskolát
2022. jan. 9. 22:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
De én jobbat tudok, cégvezető, aztán egy nagy adócsalás és az igazgató úr mehet se ggggggtágításra Márianosztrára vagy a csillagba🤣
2022. jan. 10. 15:47
 22/35 anonim ***** válasza:

21: na ez is lehetséges.... :-D

Ő lesz a balek, akire rátolják a felelősséget.

És mosolyog hozzá .... - most még... :)))

2022. jan. 10. 15:48
 23/35 A kérdező kommentje:
Számtekes cég. Gépépités, gép/laptopjavitás stb.
2022. jan. 10. 16:07
 24/35 A kérdező kommentje:
Mellesleg a cég külföldön van.
2022. jan. 10. 16:25
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg valós a szituáció, akkor kellene annyira talpraesettnek is lenned, hogy utánanézel és magadnak intézed is ezt, ahelyett hogy a gyakori népének útmutatását várod. Az önállótlanságod azt mutatja, hogy jobban járnál, ha maradnál az iskolában.

Tanulj. A munka megvár, arra utána ott lesz egy egész élet. Később is jönnek szembe majd jó munkalehetőségek. Viszont ha most csak haveri alapon kerülsz be valahova, és aztán elveszted a munkahelyed, nagy szarban leszel később 8 általánossal, végzettség nélkül (és még nagyobb nyűg lesz úgy visszarázódni a tanulásba).

2022. jan. 10. 16:32
 26/35 A kérdező kommentje:
Tudom hogy mit kellene csinálnom, csak kiváncsi voltam hogy a gyakorin miket válaszolnának. Eléggé nagyot csalódtam mivel szinte senki sem a kérdésre igyekezett válaszolni hanem a nagy részük inkább spekulálgatott hogy én 8 osztállyal milyen alja munkát fogok végezni és próbáltak belém kötni. Ez eléggé elszomoritó hogy egy ilyen egyszerű kérdésre sem lehet válaszolni, és ráadásul mindenki próbálja mondani hogy kell az érettségi stb, stb. mikor én tisztán leirtam a kérdésben és a válaszokban is hogy nem szeretnék érettségit mivel nincs rá szükségem.
2022. jan. 10. 17:02
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem spekuláció, azt fogod végezni, egyszer biztosan. De az is lehet csöves leszel. Vagy a sitten kötsz ki
2022. jan. 10. 17:05
 28/35 anonim ***** válasza:

Mi az a "külföld"....???

Nem mindegy, hogy Kambodzsa, vagy Ausztria... :)))

2022. jan. 10. 17:10
 29/35 anonim ***** válasza:

Azért ezeket a válaszokat láthattad mert valld be magadnak is, baromi kevés ember van a földön aki otthagyta a sulit és híres lett. Bill Gates, mark zuckerberg és társait ne nézd, mert mellette a több millió ember aki nem futott be a mekiben süti a krumplit és nem csak diákmelón, hanem egész életében.

Egyébként bemész a titkárságra és elmondják mi kell hozzá, itt lehet senki nem tudja a formanyomtatvány nevét, mert gondolom mindenki kapott kék fedeles bizonyítványt, rajtad kívül. Sok sikert az élethez!

2022. jan. 10. 17:13
 30/35 anonim ***** válasza:
Hát a börtön😅 tudod amikor sitten vagy, mindenki úgy tudja 'külföldön' vagy😂
2022. jan. 10. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!