18 éves vagyok és ki szeretnék iratkozni a középiskolámból, mi ennek a menete?
Akkor már az érettségi évében vagy?
Amikor elkezdted a középiskolát biztosan voltak céljaid. Hova tűntek ezek a célok?
Gondolom szakmát is kapnál ha befejeznéd.
8 általánossal csak filléres munkát kapsz. Ha kiiratkozol most rontod el az életedet.
18 évesen nagykorúvá váltál, saját döntéseket hozhatsz, de ha így kezded, akkor nagyon rossz úton jársz és nem vagy kész az önálló életre..
Gondoltál a hogyan továbbra?
Nem bírod ki erettsegiig? Leírtak előttem... elrontod az esélyedet is egy normalis eletre..
Erettsegi nelkül kb gyari biorobot lehetsz...
#1 Dolgozni, természetesen
#2 A céljaim nem tűntek el, hanem közbejött egy nagyon jó állásajánlat, amit nagy butaság lenne csak úgy elutasitani. Mivel ez egy biztos jövőt jelent nekem, én inkább nem várok érettségiig, mert hát ki tudja hogy hova és mikorra vesznek fel miután elvégeztem az iskolát. Már ha egyáltalán felvesznek valahová, mert szakmát nem ad ahová járok.
#3 Nincs rá szükségem, ha lenne akkor maradnék
Kíváncsi lennék én arra a „nagyon jó állásajánlatra”, amit csak úgy hajigálnak a szakmátlan és érettségizetlen emberek felé... De kívánom, legyen igazad, és találd meg a számításaidat.
A kiiratkozáshoz csak annyi kell, hogy besétálsz a titkárságra, és leadod a megfelelő formanyomtatványt.
8: ja persze..... szerintem az Esti meséhez még korán van.... :_D
Felsőbb vezetői pozíció, érettségi nélkül....
Valami magaskasznis traktor vezetése???? :-DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!