Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 18 éves vagyok és ki szeretnék...

18 éves vagyok és ki szeretnék iratkozni a középiskolámból, mi ennek a menete?

Figyelt kérdés
Kell a szülői beleegyezés vagy nem? Még ezelőtt a tanév előtt töltöttem a 18-at, nyáron.

#kiiratkozás #dropout #kiiratkozás középiskolábol #otthagyni az iskolát
2022. jan. 9. 22:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10: akkor hajrá, áruld el, milyen cégnél, milyen munka ez, ahol egy végzettség nélküli embernek felsőbb pozíciót adnak???
2022. jan. 10. 11:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező tévedsz.

Az érettségi arra kell, hogy egyáltalán szóba áljanak veled a mai világban és kb minden utolsó gyári munkához is az kell ha mondjuk gépmester akarsz lenni nem csak operátor, ha nincs szakmád akkor ez az életben baromi kevés lesz. A barátok/haverok változnak az évek meg telnek.

Járt hozzánk is ilyen mentalitású ember, igaz ott Avon és kereskedésbe kezdtek bele, mostanában láttam a lányt, mint valami 40 éves, csöves úgy néz ki. Ezt csak azért emeltem ki, mert itthon még az is szenved gyakran aki tanult ember, szóval munka mellett estin én a helyedben nem engedném el az érettségit.

Egyébként nem vagyok az apád, 7 évvel vagyok idősebb nálad, de válaszolva a kérdésre már nem kell szülői beleegyezés a kiiratkozáshoz, de azt se várd el ha otthon ezt benyögöd, hogy ott aludhatsz, 18 éves vagy, akár el is küldhetnek otthonról, hisz mehetsz dolgozni nem igaz? :)

2022. jan. 10. 11:16
 13/35 anonim ***** válasza:

12: Pontosan!

Ma egy érettségi olyan, mint a szüleink fiatalkorában a 8 általános végzettség.

2022. jan. 10. 11:18
 14/35 anonim ***** válasza:
29%

Jajj hagyjuk mán az érettségi túlzott dicsérgetését. Ez egyáltalán nem így van. Tudok olyat aki érettségi nélkül többet keres magán vállalkozóként mint én diplomásan. Marhaság ezért kioktatni, ha így látja jónak. Az érettségi egy papír, alapvető műveltséget mér, valódi haszna nincs. Kb mint egy IQ teszt, ami arra kell, hogy az egyetemek kiszűrjék a nagyon hülyéket. Attól, hogy valakinek nincs érettségije nem hülye. Simán megcsinálhatja estin fele annyi idő alatt, felesleges tárgyak nélkül, és ugyanannyit fog érni mint bárki más érettségije. A százalék lehet alacsonyabb, de ha nem akar tovább tanulni a munka miatt soha senki nem fogja megkérdezni tőle milyen a magyar érettségije xd.

Kedves kérdező azt ajánlom, hogy estin csináld meg, és akkor nem maradsz le semmiről, amellett meg simán tudsz dolgozni. Ha meg később valamilyen továbbtanulásra gondolsz, akkor simán újra lehet érettségizni bármiből, akárhányszor (pénzért).

2022. jan. 10. 11:35
 15/35 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz amit akarsz öcskös
2022. jan. 10. 14:03
 16/35 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de mi ennek a menete
2022. jan. 10. 15:17
 17/35 anonim ***** válasza:
Nos, még mindig nem árulta el a kérdező, hogy milyen felsőbbvezetői állást kínáltak neki?
2022. jan. 10. 15:20
 18/35 anonim ***** válasza:
Lapátos😂
2022. jan. 10. 15:26
 19/35 anonim ***** válasza:

"felsöbb pozició": harmadik emeleti takarító

:)))

2022. jan. 10. 15:33
 20/35 anonim ***** válasza:
Az se rossz 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jan. 10. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!