Általában a konzulens (saját tanár) jobb értkelést ad, a szakdolgozatra, mint az opponens?
Igen ezt tudom. 45 oldalbol, az elso 20 oldalba tett megjegyzest, azokat javitottam.
A masodik reszben ( 25 oldal) oda nem írt semmit. Akkor az hibatlan? Es akkor a birslatbN max pontot kéne adnia rá ezek alapján.
Ha egyáltalán nem írt oda semmit, akkor két verzió van: még nem olvasta el az egészet vagy nem kell benne mit javítani.
Emiatt ne aggódj, szinte az összes konzulens jó értékelést ad - ha tartod magad a javaslatokhoz és a határidőkhöz -. Nem tudom milyen pontszámokra gondolsz, nálunk a konzulensnek és a bírálónak is jegyet kellett adnia.
Ez meg novemberben volt mikor a vegso beadas elott elkuldtem neki.
Nalunk 1-tol 100ig kell pontoznia es 91tol otos 80tol négyes. Megadott szempontok szerint. Es kb 70pont a 2. Reszere vonatkozik
"a vegso beadas elott elkuldtem neki"
Na de mennyi idővel előtte? Simán benne van, hogy nem volt rá ideje, hogy végigolvassa...
Nekem pl a belső opponens jobb összpontot adott (igaz csak 3 ponttal), pedig végig konzultáltam a témavezetőmmel, mindent megcsináltam amit mondott, javíttatott.
De ígyis 5öst adott mindkettő úgyhogy nem érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!