Külső konzulens nem olvassa a szakdolgozatot?
Sajnos nagyon elcsúsztam a szakdolgozattal és egy nappal a határidő előtt készültem el. (apukám pár hete meghalt és konkrétan kiesett 2-3 hónap).
A belső konzulenssel folyamatosan ment a konzultáció,szinte 2 hetente.
Viszont a külső konzulensem nem is látta még a szakdogát , mivel nem volt időm eljdeni a készet, nyersen meg nem mertem neki megmutatnj,most meg már ugye beadtam. Ez gond? Ő a vezető a cégnél ahol dolgozom de valahogy sosem mutattam meg neki.
Nyilván most hogy beadtam majd neki is értékelni kell, viszont ugye nem segített,nem látta előtte,nem nézte át. Ez baj?
Felajanlotta a segítségét még az elején,hogy nyugodtan forduljak hozzá,de én sose tettem, kicsit tartok tőle.
23L
Azóta nem is beszéltetek róla?
Nem segít, hogy nem látta egyáltalán, ezt nem szokták szeretni, de most már így történt, nagy gond nem lesz belőle. Most már csak azzal a narratívával tudsz felé fordulni, hogy nem volt semmi gond, elakadás, amit a cégnél tanultál azt jól bele tudtad építeni (ha így volt). Valószínűleg lesz észrevétele, lehet mondani fogja, hogy máshogy kellett volna, de amúgy biztos jóra fogja értékelni, hiszen hivatalosan a nevét adta hozzá, az ő baja, ha nem is akarta látni mihez teszi ezt.
Részvétem Édesapád miatt!
Hogy válaszoljak, nem tudom nálatok hogy van, de nekem is csak a témavezetőm olvasta korábban, a külső konzulens aki még értékelte ő nem. Nem is tudtam, hogy ki lesz az. Szóval ellenőritetni szerintem csak a belső konzulenssel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!