Mit tegyek? Nagyon sürgős!
Figyelt kérdés
Őszintén. 8.-os voltam, nem tanultam valami jól, a központim átlagos lett, nem vettek fel abba a gimnáziumba ahova szerettem volna menni. De augusztusban akadt egy lehetőség, hogy 70 km-re a lakhelyemtől van egy gimi, ami átvenne, és szept.1.-jén már ott kezdenék. Megtörtént az átjelentkezés. Koliba kellett vonulnom. Az első hónap nagyon keserves volt. Olyan fiúként aki nem nagyon tudja kimutatni a szomorú érzelmeit, elsírtam magam. Aztán megszoktam. Minden flottul ment. Összebarátkoztam a nevelőkkel, tanárokkal, de gyerekekkel nem. Aztán most még a szünet előtti utolsó héten elfogott egy érzés. Miszerint mit keresek itt? Nekem a családom mellett van a helyem! Jött a szünet, megnyugodtam, örültem hogy a családom ott van mellettem. De most a mai este. Egyszerűen kibírhatatlan, mintha idegen országban, idegen kultúrában lennék, pedig nincs is olyan messze otthontól. Szerintetek mit tegyek? Írjak egy e-mailt az eredetileg választott iskolámnak, hogy hátha van hely náluk, ameddig nincs, addig meg üljek a babérjaimon? Mit tegyek!!2022. jan. 3. 01:39
1/5 anonim válasza:
Ha nem bírod a kolit akkor menj közelebbi középiskolába.
Ugyanazt a papírokat fogod megkapni ott is meg itt is.
Azért a kolit ennyi idő alatt meg lehetett szokni, ha nem sikerült akkor neked ez nem való.
2/5 A kérdező kommentje:
Megszoktam egy bizonyos szintig. De csak a tanárokkal, nevelőkkel, és pár lánnyal vagyok jó, beszélgetős viszonyban. De az az idegen terület. Az hogy soha nincs egy perc szabadidőm sem tanulni, de még a wc-n sem vagyok egyedül. Pedig mi fiúk csak 34-en vagyunk, egy kis folyosóközösség, de mégsem érzem magam nyugalomban. A fiúkkal nem is úgy barátkozom, inkább pár lánnyal akik ugyan olyan töri fanok mint én. Van egy kialakult közösségi terem ( főleg nevelők, tanárok) de nem érzem azt, hogy valóban közösségben lennék. Sokszor az jár a fejemben: mit keresek én itt! Miért vagyok én itt? Nekem otthon kéne lennem a családommal! De ez már hétfő estére elmúlik valamelyest, de nem teljesen.
2022. jan. 3. 01:58
3/5 A kérdező kommentje:
És nem szeretném eldobni ezt a közösséget. Sokszor még az is elég volna, ha ott lenne egy családtagom, vagy közeli barátok, de gondolkodtam már azon is, milyen jó lenne itt ellenni Olivia Colmannel, vagy Tobias Menzies-el a korona című sorozat jelenlegi főszereplőivel. Ilyen és ehhez hasonló kérdések vannak bennem
2022. jan. 3. 02:02
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne iskolába menj hanem vissza az óvodába 🤭🤭
5/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy jobb lenne neked otthon, akkor menj át közelebbi iskolába.
Én végzős kolis vagyok, de még mindig utálok visszajönni hétvégente, sose szoktam meg teljesen, nem nagyon nekem való az egész. Ha tehetném én is inkább otthon laknék, és közelebbi suliba járnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!