A BME gépészmérnök MSc mennyire nehéz? Van mellette idő dolgozni?
"Először el kéne végezni a bsc t, nagyjából 10-20 % végzi el azok közül akiket felvettek"
Ezt a baromságot nem tudom honnan veszed. A hallgatók kb kétharmada elvégzi csúszás nélkül a szakot, és olyan 80-90% végzi el, ha a csúszókat is belevesszük.
Lehet amúgy mester mellett dolgozni, persze lesznek előadások, amiket kénytelen leszel skippelni
3: Nem zavar, hogy én odajártam? És az évfolyam kétharmada bizony ott volt a diplomaosztón, tehát elvégezték csúszás nélkül.
És ide járok mesterre is, igaz nem gépészmérnökire, hanem az angol nyelvű modelingre
Te meg egy büdös nagy troll vagy. Vagy egy csóri gyerek, aki kibukott.
Igen papám, nappalin
Eddig mindegyik válaszoló anoním és ugyanolyan a besorolása.
Felveti a kérdést, hogy egy random troll veszekszik-e önmagával :D
Amúgy én is úgy tudom, hogy legalább 2/3 része elvégzi a Bsc-t, abban már nem vagyok biztos hogy 90%, de valahol a kettő között van az igazság.
10-20% meg szürreális és biztos nem igaz.
9# Az első félévben 1/3 morzsolódik le és ők sem 100%ban kiiratkoznak. Sokan úgy teszik, hogy csak csúszanak.
Konkrétan szülői fúrumon (még nyáron) szoktak ilyen adatokat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!