Kulturális antropológiát tanulók, illetve végzettek! Mit érdemes tudni az oktatásról, kilátásokról?
Elsősorban az érdekelne, hogy aki elvégezte ezt, az alap vagy mesterszakon végzett, illetve hogy sikerült-e elhelyezkedniük az elvárásaiknak megfelelően. Nagyon hálás lennék, ha ilyesmit részletesen leírnátok.
Illetve aki jelenleg is tanulja, milyennek éli meg?
Ugye a ME-n tanítják ezt alapszakon, és érdekelne az oktatásról a véleményetek, és még egy dolog: ott az egyetem/kollégium környékén milyen a közbiztonság? Miskolcról sajna általában inkább rosszat hallani a hírekben, de nem szeretném ez alapján megítélni a várost.
Előre is köszönöm szépen, ha válaszol valaki!

"Nekem diplomásként magasabb bért adnak mint az érettségizetteknek, mert a bértábla szerint több jár. Fent van a neten utána lehet nézni"
ez nem igaz, hazugság. A bértáblás kategóriát és a fizetést a munkakörhöz szükséges végzettség és nem a legmagasabb végzettség határozza meg. Ha én elmegyek gyári melósnak ahol 8 elemi az elvárás hiába is vagyok diplomás.
Kit érdekel, 8 elemi az elvárás, az után is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!