Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lógott már valaki a suliból?

Lógott már valaki a suliból?

Figyelt kérdés
Írjátok le azt, hogy miért és végül mi lett a következménye. Azokra a válaszokra még kiváncsibb vagyok, akik csak az utolsó óra alól próbáltak ellógni a suliból.

2021. dec. 14. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam mar a masik kerdesed is. Mi lenne a kovetkezmenye? Ha nem mesz be egy nap a suliba es a szuleid leigazoljak vagy szerzel orvosi igazolast. Mi aggaszt ennyire hogy ket kerdest is irsz errol
2021. dec. 14. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor, ebben a tanévben is már vagy 5x. Ha beírtak hiányzónak, kimagyaráztam valamivel. Volt, hogy egymás utáni héten mindkétszer elmentem egyik nap az utolsó óráról. Valamelyik tantárgyból be se írtak, nem lett probléma.
2021. dec. 14. 21:37
 3/4 KomradeKat válasza:

Gimibe volt olyan tanárunk aki úgy leszarta, hogy kb az osztály 90%-a nem volt benn az óráján. De volt olyan is aki full igazolatlant adott 10 perc késésért.

Jómagam nem lógtam túl sokat, 4 év alatt talán 2x, akkor is túljátszott, de valós betegségi okokkal. Nem lett tőle semmi bajom.

2021. dec. 18. 02:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat lógok és mégse rúgtak még ki mert mindig írok hamis igazolást.

Még sosem buktam le ez miatt. 17/L

2021. dec. 24. 08:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!