Szerintetek ebből lehet valami?
1es nem fektetnek nyilván nyaktilóba, de ha nem muszáj nem kapok igazgatóit xddd
Ui. :Amúgy megnéztem és az iskola házirendjében sincs leírva, hogy ezért igazgatói járna
Én sem hinném, hogy kapnál érte bármit is, én amikor még általánosba jártam, akkor egy viszonylag szigorú iskolába jártam, ahol szinte mindent megtiltottak. De ott is csak azért kapott egy diák igazgatóit, mert rongált a fiú wc-ben (vagyis nem is biztos, hogy kapott érte, mert nem tudták bizonyítani, hogy ő volt).
De ha ez megnyugtat, tegnap volt töri órám, ahol első padban ülök amúgy, szóval a tanár orra előtt, és én is telefonoztam. Pár perc múlva elvette tőlem, de óra végén vissza is adta. Meg dogánál a padtársam rólam nézte a megoldásokat és látta ezt a tanár, de neki sem adott semmit azért. Pedig nem ez az első eset.
Ezért nem is hinném, hogy egy egyszerű telefonozásért kapnál egy igazgatóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!