NKE RTK, 1. évben mennyire van szabadidő? Illetve a későbbi években?
Itt gondolok esetleg órák után kint lenni a városban, vagy esetleg baráti társasággal találkozni, ilyesmi. Mennyire van idő ilyenekre? Illetve mennyire engedik? (pl. 10 órára vissza kell érni a koliba azt tudom)
Nagyon tetszik a kar és a képzés is. De a sok szigor mellett viszont azért szeretném valamilyen szinten élni is az egyetemi éveimet (barátokkal összejönni, olykor buli) :D
Így erre mennyire van lehetőség azért az első év alatt, mennyire van "megengedve"? Illetve első év után? Mennyire engedi az idő?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Itt én válaszolgattam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Szerintem bőven leírtam sok mindent, de ha van még kérdésed, írj bátran!
Ne azért jelentkezzetek ide mert egyetem, hanem mert rendőrök akartok lenni és nem akartok szívni sokat kint. Suli alatt is fogtok, de ez "csak" 4 év ilyen jellegű szívás.
Nem veszi el az életed a suli, teljesíthető úgy is, hogy beleszarsz, de a rendszer ki fog vetni ha nem vagy hivatásosnak való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!