Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kitölti a gondolataid az...

Kitölti a gondolataid az egyetem a szabadidődben is?

Figyelt kérdés

Mesterdiplomát szerzek, mellette dolgozok.

Sokszor úgy érzem egy perc nyugtom nincs, mert épp dolgoznom kéne a szakdogán, vagy valamelyik vizsgára készülni. :/

Emiatt hétvégén se tudok nyugodtan pihenni.

2021. febr. 27. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Én is hasonlóan érzek, hiába tudom azt hogy minden feladatot elvégeztem a hétre, ha mondjuk elkezdek nézni egy filmet akkor már a következő heti beadandókon kattog az agyam és kb 24/7 "bűntudatom" van ha éppen nem csinálok semmi hasznosat. Mint most is :D

Egy fellow korvós.

2021. febr. 27. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Én megbántam, hogy nem szakmát tanultam. Sokkal jobban is lehetne keresni, kevesebb szopással
2021. febr. 28. 00:47
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

#2 akkor tanulj ki egy szakmát és keress jobban, senki nem akadályoz meg benne :)

Én is így érzek, folyamatosan azon jár az agyam hogy milyen számonkérések állnak előttem, melyikre kéne épp készülnöm, én se tudok nyugodtan megnézni egy sorozat részt mert eszembe jut hogy helyette is tanulhatnék stb. Jogra járok egyébként.

2021. febr. 28. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
4%
Egy jogász is kap majd 180 nettót egy kormányhivatalban, ehhez képest egy hegesztő megkeres 500-at. Tényleg van értelme?
2021. febr. 28. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
4%
Hiába pontoztok le, majd meglátjátok mi az igazság.
2021. márc. 1. 02:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

#2,4,5

Én azért mentem egyetemre, mert elsősorban szellemi munkát szeretnék végezni, és nem szeretném, ha lerobbannék 50-60 éves koromra. Lehet, hogy az összes villanyszerelő sokkal okosabb nálam, jobban ért mindenhez, és jobban keres, de részemről én kihagynám a horonymarózást.

Üdv, egy villamosmérnök hallgató

2021. márc. 1. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
A villamosmérnök jó. Én büfészakot vègeztem és egy gyárban kötöttem ki 3 műszakban. Akkor már több értelme lett volna, ha szakmát tanulok
2021. márc. 1. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Itt az ideje fejlödni és nem kioktatni mást.
2021. márc. 5. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

#7 Milyen büfészakot?

Kérdésre:

Én csak BSc-t végeztem, nem dolgoztam mellette, a tanulás sok időt elvett kétségtelen, de volt időm mellette sportolni, illetve egyéb dolgokra is. Szakdoga mellé direkt nem vettem fel más tárgyat, az egy kellemes félév volt. Végén záróvizsgára készültem még, de az már csak levezető volt.

2021. márc. 5. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Végzős vagyok a korvón pénzügy és számvitel BSc-n. Átérzem, amit a kérdező írt. Ma is vagy 5 órát aludtam a vállalatértékelés beadandó miatt. Hétvégén is rossz érzés lazítani. Már várom a szünetet.

Nyilván, ha valaki csak a 2-esre megy, azt nem olyan nehéz megszerezni, de mi értelme?

2021. márc. 8. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!