Mondhat ilyet a hittantanár?
Azt mondta hogy a mi feladatunk küzdeni, hogy a melegek sose házasodhaasank és ne legyenek elfogadva.
Mondhat ilyet egy tanár úgy, hogy tudja hogy van meleg osztálytársunk?
31. "Tedd be ide melyik szövetség, kinek a könyve és hogy hanyadik vers. Beszélni fekve is lehet amíg nem támasztod alá!"
Betettem (30. hsz.). Annyit hozzátennék még, hogy a visszataszító és cseppet sem keresztény stílusod mellett egy kicsit jobban átgondolnám, amiket össze-vissza irkálsz, ugyanis szemmel láthatóan abszolút képzetlen vagy bibliai témákban. Egy kicsit kisebb arccal közelednék a Szentírás felé, illetve nagyobb tisztelettel bánnék embertársaimmal, ha ennyire tudatlan lennék mint te, és elkerülném az olyan szavakat például, mint
szánalmas
barmok
köcsög
meleg
b.zi
nyomorék
retardált
.. ezeket a szavakat mint te használtad fentebb... Nem emlékszem, hogy a krisztusi lelkületbe ezek mikor tartoztak bele...
34. "Na akkor a papot kérdezd már majd meg erről a melegségről hogy ő mit mond rá"
Én vagyok a pap... :)
"Aha. Kivéve például Exodus 21:7kk-t, amely szerint...."
Amúgy te már a kiskapukat keresed, hogy valaki meleg lehessen mindenféle szégyen és következmény nélkül.
Nem elég a Biblia fő része ami egyértelmű és világos, hanem jössz egy ilyen semmilyen résszel.
Tudod mit? Felőlem nyugodtan vedd fel azt a szappant.
De bízom benne, hogy SOHA nem lesz elfogadva sem 2 nő sem pedig 2 férfi kapcsolata.
"Én vagyok a pap... :)"
Ez még viccnek is rossz. 🤦
Na majd akkor én is megkérdezem az enyémet és elküldöm ide hozzád a gyakorira.
Kizárt, hogy egy pap így védené a melegeket.
36. “ jössz egy ilyen semmilyen résszel.”
Azt hogy érted, hogy egy bibliai vers “semmilyen rész”? (?) (?!)
Ez mitől “semmilyenebb”, mint amiket te idéztél? 🤔
“Kizárt, hogy egy pap így védené a melegeket.”
Pedig vannak még hívő keresztények a papok között is, nem vagyok egyedül.
37. “ Ez még viccnek is rossz. 🤦”
Erre beteszel egy LMBTQ+, non-bináris emojit. Azt hiszem, erre mondják a fociban, hogy öngól.
Szeretnél a másságodról beszélni? Szívesen meghallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!