Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mondhat ilyet a hittantanár?

Mondhat ilyet a hittantanár?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy a mi feladatunk küzdeni, hogy a melegek sose házasodhaasank és ne legyenek elfogadva.

Mondhat ilyet egy tanár úgy, hogy tudja hogy van meleg osztálytársunk?

2021. nov. 28. 11:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
88%

31. "Tedd be ide melyik szövetség, kinek a könyve és hogy hanyadik vers. Beszélni fekve is lehet amíg nem támasztod alá!"

Betettem (30. hsz.). Annyit hozzátennék még, hogy a visszataszító és cseppet sem keresztény stílusod mellett egy kicsit jobban átgondolnám, amiket össze-vissza irkálsz, ugyanis szemmel láthatóan abszolút képzetlen vagy bibliai témákban. Egy kicsit kisebb arccal közelednék a Szentírás felé, illetve nagyobb tisztelettel bánnék embertársaimmal, ha ennyire tudatlan lennék mint te, és elkerülném az olyan szavakat például, mint

szánalmas

barmok

köcsög

meleg

b.zi

nyomorék

retardált

.. ezeket a szavakat mint te használtad fentebb... Nem emlékszem, hogy a krisztusi lelkületbe ezek mikor tartoztak bele...

2021. nov. 30. 01:53
 32/43 anonim ***** válasza:
88%

34. "Na akkor a papot kérdezd már majd meg erről a melegségről hogy ő mit mond rá"

Én vagyok a pap... :)

2021. nov. 30. 01:55
 33/43 anonim ***** válasza:
3%

"Aha. Kivéve például Exodus 21:7kk-t, amely szerint...."

Amúgy te már a kiskapukat keresed, hogy valaki meleg lehessen mindenféle szégyen és következmény nélkül.

Nem elég a Biblia fő része ami egyértelmű és világos, hanem jössz egy ilyen semmilyen résszel.

Tudod mit? Felőlem nyugodtan vedd fel azt a szappant.

De bízom benne, hogy SOHA nem lesz elfogadva sem 2 nő sem pedig 2 férfi kapcsolata.

2021. nov. 30. 01:59
 34/43 anonim ***** válasza:
3%

"Én vagyok a pap... :)"

Ez még viccnek is rossz. 🤦

Na majd akkor én is megkérdezem az enyémet és elküldöm ide hozzád a gyakorira.

Kizárt, hogy egy pap így védené a melegeket.

2021. nov. 30. 02:02
 35/43 anonim ***** válasza:
88%

36. “ jössz egy ilyen semmilyen résszel.”

Azt hogy érted, hogy egy bibliai vers “semmilyen rész”? (?) (?!)

Ez mitől “semmilyenebb”, mint amiket te idéztél? 🤔

“Kizárt, hogy egy pap így védené a melegeket.”

Pedig vannak még hívő keresztények a papok között is, nem vagyok egyedül.

2021. nov. 30. 02:15
 36/43 anonim ***** válasza:
86%

37. “ Ez még viccnek is rossz. 🤦”

Erre beteszel egy LMBTQ+, non-bináris emojit. Azt hiszem, erre mondják a fociban, hogy öngól.

Szeretnél a másságodról beszélni? Szívesen meghallgatlak.

2021. nov. 30. 02:17
 37/43 anonim ***** válasza:
3%
Kint rohangálnak a világban a melegek, meg itt egy melegeket védő "pap", te meg az emojival foglalkozol. Hová fajult ez a világ....
2021. nov. 30. 21:15
 38/43 anonim ***** válasza:
88%
Mondja ezt az, akiből csak úgy ömlik a rosszindulat. Tipik elvakultan hívő keresztyén vagy, aki kifelé mutatja a nagy szentet, közben meg az anyját elégettetné a saját lelki üdvözüléséért....
2021. nov. 30. 22:14
 39/43 anonim ***** válasza:
4%
38, biztos sokat ittál és félrebeszélsz. Eredj inkább aludni te meleg védő. Fogadni mernék, hogy te is az vagy.
2021. dec. 1. 23:10
 40/43 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagyok meleg, de inkább lennék az, mint amilyen te vagy...
2021. dec. 1. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!