Egy Egyetemi állami támogatott diák felé, mik a követelmények hogy az is maradjon?
Figyelt kérdés
3,5-ös átlag ÉS 18 kredit
Vagy:
3,5-ös átlag VAGY 18 kredit
Eddig azt hittem vagy egyik vagy másiknak kell teljesülni, de most azt hallottam hogy mindkattő kell
2021. nov. 24. 14:14
2/7 anonim válasza:
Mindkettő kell. Szép is lenne, ha 18 kredit és 2,0 átlag elég lenne...
4/7 anonim válasza:
#3 Hol? Igaz, hogy képzési terület szerint változhat, de úgy tudom, hogy jelenleg 3,0 a legkevesebb, amit kérhetnek.
6/7 anonim válasza:
Furcsa, tényleg azt írja. De azt is írja, hogy "Az adott képzési területre vonatkozó súlyozott tanulmányi átlag értéket és azt, hogy adott szak milyen képzési területhez tartozik, a TJSZ 9. számú melléklete tartalmazza."
TJSZ 9. számú melléklete itt elérhető:
És itt 3-3,5 közötti értékek olvashatók. Úgyhogy nem értem.
7/7 anonim válasza:
Őszintén én sem, de a TO is a 18 kredit minimum 2-es átlagot mondja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!