Szerintetek idén(2021), már nem lesz távoktatás?
11/38 A kérdező kommentje:
Mivel jövőre választások mindenbe belekapaszkodnak, mivel a nép nem akar távoktatást se semmilyen korlátozást, így hát nem lesz. Persze az már nem érdekes ha az egészségügy összeomlik.
Na meg amit a 7-es is mond az elég extrémnek hangzik, de ettől a kormánytól már semmi sem lepne meg.
2021. nov. 13. 16:33
Én finoman szólva sem vagyok a kormány támogatója, de azért azt mondani, hogy lesz*rják és és rossz indulatból nem csinálnak semmit erős túlzás. Inkább arról van szó, hogy 1. most húzzák a korlátozások bevezetését, hogy hátha az oltásellenesek kicsit megrémülnek és beadatják magunknak az oltást, 2. hagyják átfertőződni a társadalmat, ameddig az egészségügy bírja, hogy egy valószínűleg bekövetkező 5. hullámra több embernél kialakuljon a védelem. Ha megnézitek a körülöttünk lévő országokban sincsenek komoly korlátozások, azzal a különbséggel, hogy ott az oltatlanokra kemény szabályok vonatkoznak. Na ez az a lépés, amit tényleg a választás miatt nem mer meghozni a kormány, hogy pl. csak védettségivel lehessen vendéglátóhelyekre menni stb. Félnek a szavazatvesztéstől. Amúgy 1-2 hét és a felsőoktatásban, illetve talán a középiskolákban is át fognak állni onlinera, ebben biztos vagyok, mert amilyen ütemben növekszik a kórházban ápoltak száma, azt már nem sokáig bírja az egészségügy.
2021. nov. 13. 17:08
Tehát amit mondasz, az az, hogy
1. emberek életével (bocs, halálával) akarnak rávenni másokat az oltásra
2. direkt ráengedték a vírust a lakosságra egy felkészületlen (=felkészítetlen) egészségüggyel
És szerinted nem rosszindulat?
Gratulálok a logikához!
2021. nov. 13. 17:09
13-as: állj oda a napi 100+ halott ember rokona elé és mondd, hogy ez így helyes döntés volt, és abszolút nem rosszindulatú a kormány!
Értem én, hogy keresed a logikát, de ezek bűnözők! Van, ahol nincs logika, csak pénz és kegyetlenség.
2021. nov. 13. 17:10
Én is gratulálok a logikádhoz, hogy nem bírsz 1 lépésnél előbbre gondolkodni. Ha már bevezették volna az online oktatást és egyéb korlátozásokat, az oltásellenesek biztos, hogy továbbra sem adatnák be maguknak és hosszútávon még több ember halna bele, illetve még kevesebb esély lenne a következő hullámokat megfékezni, mert kisebb lenne a társadalom védettsége, és lehetne évekig eljátszani ezt, hogy lezárjuk az országot ősztől tavaszig.
2. Igen, direkt ráengedték, amíg az egészségügy bírja! Minden országban ez történik jelenleg.
Azt nem mondtam, hogy nincs a kormányban rosszindulat, de van logika abban amit csinálnak.
2021. nov. 13. 17:17
Akkor nyalj nekik tovább! Ha kis igazság is lenne a Földön, akkor ezek már sitten ülnének és heti rendszeres rádióadásban sírva kérne bocsánatot a hozzátartozóktól a szar munkája miatt okozott tömeghalál miatt!
2021. nov. 13. 17:21
18/38 A kérdező kommentje:
Gondolkozzál már! Aki oltás ellenes az azert nem adatja be mert NEM akarja. Volt rá több mint 10 hónapja. Látta hogy napi 250+ halalozast es tud hozni a jarvany. Megsem oltatta be magat? Szerinted most fogja?
Elárulom: Nem.
Ne legyetek már ilyen álszentek... Ti csak nem akartok iskolába menni. Arra meg nem is gondoltok, hogy a lezárásokba hány ember megy tönkre és milyen gazdasági visszaesést okoz. Nyilván én sem gondolom, hogy sok oltatlan nekiáll ez miatt oltakozni, de akkor marad a 2. opció, átfertőződnek. Azzal meg aztán nagyon nyalok a kormánynak, hogy van egy véleményem, ami RÉSZBEN egyezik az övékkel. Kétségtelen, hogy szar munkát végeznek egy csomó téren, és az igazi bűn az volt, hogy hagyták az egészségügyet ilyen szintre süllyedni, amivel most nem tudnak mit kezdeni. De aki fél az oltassa be magát, aki meg nem oltat az ne várja, hogy miatta évente lezárják az országot, mert előbb-utóbb abba is sokan fognak belehalni.
2021. nov. 13. 17:34
A távoktatás az utolsóként bevezetendő védőintézkedés. Mire a távoktatást bevezetik, addigra kijárási korlátozás van, vagy éjszakai kijárási tilalom, az összes rendezvény lefújva, vendéglátóhelyek és szórakozóhelyek bezárva, és az utcára is csak maszkban szabad kilépni. Úgyhogy 2021-ben nem valószínű, hogy elrendelik, de nem zárható ki. Előrejelzések szerint december közepére várható a tetőzés.
2021. nov. 13. 17:37
Kapcsolódó kérdések: