Szerintetek lesz idén távoktatás?
Minden azt mutatja hogy lennie kellene, kórházak dugig, sajnos nagyon sokan halnak meg, fertőződnek meg.
Viszont!
Nekem most és korábban is mindig az jött le hogy a kormány nem szereti a távoktatást és csak az utolsó utáni lehetőségként fogja ezt meglépni.
Kérdés az hogy jelenleg ott tartunk-e, vagy fogunk-e mostanában.
Ha még ott sem tartunk, hogy a tescoba kelljen maszk, meg ne lehessen menni hajnalig kocsmázni, akkor szerintem nem fogunk egyből bezárkózni. Kártyavárként omlana össze a kormányzati propaganda, azt meg nem szeretnék. Az, hogy közben néhány ezer ember esetleg meghal, nekik kisebb veszteség.
Ha egyszer az idősek és az oltatlanok a veszélyeztetettek, akkor őket kéne korlátozni, nem a gyerekeket/oltott fiatalokat.
#2 miért beszélsz butaságokat? beszélhetünk propagandáról meg minden másról, de ha az egészségügy már most sem bírja a terhelést, akkor ilyen exponenciális növekedés mellett mint ami most van, szerinted 1-2 het múlva mi lesz?
elmondom: nagy rotty
ilyen helyzetben radikális döntések sem lennének meglepőek.
de örülök hogy te szakértő vagy a témában.
Muszáj???
"Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a véleményetekre?"
Gondolom igen, azért kérdezed.
Bocsánat véletlen írtam kérdőjelet:)
*Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!