Mit hallottatok, mikor kezdődik a távoktatás?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 16:05
1/11 anonim válasza:
Soha nem lesz már online oktatás! Sőt, kötelező jelleggel ott kell maradni hétfő 06:00- péntek 18:00 ig az iskolákba.
4/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, holnaptól. De kétlem hogy csak úgy bejelentenék, szóval ez is kamu hír volt.
5/11 anonim válasza:
#4 hol, kitől hallottad?
#2 és te?
6/11 anonim válasza:
ELTE, szakomon egyik tanárunk mondta, hogy "belsős információi" vannak erről. 4-es vagyok.
7/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy egyetemen az oktatóknak a szorgalmi időszak végéig kötelezően be kell oltatniuk magukat. Ebből kiindulva nem számítok újabb online oktatásra:( - Hacsak nem romlik tovább a tendencia. Még lehet kb. 250 szabad lélegezetetőgépes ágyhoz kapacitás, az végülis egy hét alatt betelhet, és akkor talán mégis el kellene gondolkoznia a kormánynak, hogy akkor mi is legyen... De az oltási "kampányukat" is csak 22-től tervezik, annak a hatása sem mutatkozik előbb, mint dec. közepe, szóval finoman szólva hosszú a reakcióidejük.
8/11 anonim válasza:
#6 aham, igen? mit mondott pontosan és mi az a belsős információ? :D
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Holnap kormányinfó lesz 10:30-tól
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!