Szerintetek lesz idén távoktatás?
Figyelt kérdés
Egyre több a fertőzöttek száma vannak kollégiumok ahonnan hazakülték a diákokat és ez azt mutatja nekem hogy lesz. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a véleményetekre?2021. nov. 10. 19:54
11/23 anonim válasza:
Én nagyon biztos vagyok benne hogy lesz, az elkövetkezendő hetekben jelenthetik be. Akik meg azt mondják hogy nem lesz, azokra ne hallgass. Minden egyes alkalommal ezt mondták és mégis lett.
12/23 anonim válasza:
Nagyon remeljük, hogy igazad lesz.🤝
14/23 anonim válasza:
Ha megfigyeltétek minden hónapban 20.-a körül volt bejelentés szigorításokról, szóval ha következetesek vagyunk december 20.-a körül fogják közölni, hogy a téli szünet után ismét digitális oktatásra készülhetünk. De remélem ezáltal megint elmaradnak a szóbeli érettségik, az sokat segítene! :D
16/23 anonim válasza:
Nálunk egyetemen mától bevezették az online-t.
18/23 anonim válasza:
Bízom benne, hogy lesz! A két kamasz minden nap azzal jön haza, hogy ismét van covidos az osztályban. Megint 10-en hiányoznak! De ők is elég sűrűn betegeskednek, pedig nem lógós diákok. Szerintem nincs már semmi jelentősége a jelenléti oktatásnak sem a sok hiányzó miatt. Én bízom benne, - őszintén nem vagyok híve az online oktatásnak - hogy valakinek eszébe jut abban a Nagy Házban, valamit kellene kezdeni a diákokkal is! Nagyon-nagyon sok a beteg és a haláleset. Megint mi vagyunk, szinte az "elsők+. Ebben mindenképp!!!
19/23 anonim válasza:
Tanáraim szerint nem lesz, szerintem lesz. Már létre hozták a ClassRoom kurzusokat, így bízom benne, hogy nem feleslegesen léptem be🤣
20/23 anonim válasza:
Mi most nem megyünk 10 napig mivel 2 kovidos is van az osztályban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!