Mit szóltok ahhoz, hogy nem lesz többé online oktatás?
Érdekes ez az egyoldalú megközelítés a kommentelők részéről. Én nagyon megvagyok döbbenve, hogy kb mindenki jelenléti párti.
Én jobban örülnék az online oktatásnak. Hiába van meg már szeptember óta a 3.oltásom, a háztartásomban van 3 gyerek, akiket még nem lehet oltani. Szerintem itt sok mindenki annyira empátia hiányos, hogy bele se gondol, hogy más milyen rettegésben él a covid miatt. Sajnos amíg a gyerek számára nincs oltás addig maradhat is a rettegés, rengeteg gyerek kapja el, és nem tudunk ez ellen sehogyan védekezni. Ha egyedül laknék nem érdekelne, bár szerintem a ÁJK, BTK esetében teljesen felesleges a jelenléti oktatás amúgy is. Az evfolyamomon van több covidos is és ezt senki nem közölte velünk, egyszercsak a tanár benyögte.. Azt is csak ezért, hogy elmondja, hogy lesz pot zh a betegek miatt...
Én egyébként dolgozom is (kizárólag oltottakal körülvéve) tehát online oktatás esetén valószínűleg dolgozni mennék minden nap. Ezt csak azért írtam le, mert tudom, hogy sok jelenléti párti lustánnak hiszi az összes online pártit.
És ha online oktatás lenne, akkor ugye nem fordulhatna elő, hogy megfertőződsz vagy valaki más megfertőződik a családodban? Mert akkor ugye gondolom nem járnál dolgozni sem, sem boltba, sem bankba, sem postára, sem fodrászhoz, sem sehova és nem a kötelező megjelenéseken kívül sem találkoznátok senkivel sem, az egész család otthon ülne zárt ajtók mögött, hogy elkerüljék a megbetegedés lehetőségét.
Én abszolút elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy fél a vírustól, mert ez egy valós rizikófaktor és láttuk, hogy milyen tünetekkel járhat vagy legrosszabb esetben ugye halálhoz is vezethet. Sokaknak akár sajnos a környezetében, családban, barátok között stb. is előfordulhatott. Viszont azt a legritkább esetben látom csak, hogy azok akik ezzel érvelnek, egyáltalán csak nagyobb hangsúlyt fektetnének a védekezésre (pl. maszk, fertőtlenítés, távolság) vagy csökkentenék a fizikai kontaktok számát, kerülnék a személyes találkozást, a kontaktokat. Magyarul következetesen tartanák magukat ahhoz, amit mondanak. Te is leírod, hogy online oktatás esetén dolgozni járnál minden nap, az miben lenne más mintha bejárnál az egyetemre minden nap?
Én támogatnám azt a felállást, hogy a levelezősök mennek online-ba.
Én nappalis vagyok és dolgozom és szeretném ezt úgy folytatni, ahogy eddig.
Belátom, hogy van vírus és veszélyes is, igyekszem vigyázni magamra és a körülöttem lévőkre, de nem szurkolok a bezárásának. Amúgy se lenne sok haszna, ha nem találkoznék azzal az 5-6 emberrel, akikkel azonos órákra járok. Együtt is dolgozunk, szóval sok értelme nem lenne eggyel kevesebbszer találkozni naponta.
Legyen online a levelező, és a 25 fő feletti szakok is akár. Engem meg hagyjanak nyugodtan bejárni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!