Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én nem szeretném hogy...

Csak én nem szeretném hogy legyen online oktatás?

Figyelt kérdés

Viccből beírtam gyakori keresőjébe hogy online oktatás és kis millió olyan kérdés volt hogy online oktatást akarnak.

Megmondom az igazat tavaly előtt és tavaly még jó is volt stb., de én személy szerint már legkevésbé sem szeretnék online oktatást. Ebben a 2 és fel hónapban több rendezvény volt az iskolánkban mint tavaly előtt és tavaly együttvéve. Én szeretem az ilyen rendezvényeket úgyhogy én örültem nekik legtöbben ott is voltam.

Sok diák ahogy nézem nagyon otthon akar maradni és a többség kétlem hogy azért mert annyira fel a vírustól.

Most én vagyok az egyetlen ilyen "különc" aki nem akar digitálist vagy vannak még velem hasonlóak?

2021. nov. 11. 17:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
30%
Hidd el, ezek a nyalókák sem akarnának, ha csak az oktatás lenne távban, a számonkérés viszont jelenlétiben. Van, aki valóban kényelmi okokból szeretné és azt meg is értem, de a többség csak potyázni akar. Ott rohadjon meg mind a qrva anyjában. 😂
2021. nov. 14. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Én sem akarok online oktatást. De szerintem nem is lesz.:-)
2021. nov. 15. 10:29
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Sex
2021. nov. 15. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Én se akarok, utàltam.

nem is lesz remélem

2021. nov. 27. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy hogy lesz-e vagy sem. Szerintem középiskolásoknak előbb utóbb lesz.
2021. nov. 27. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
10%

Majd ha bezár minden, akkor lesz.

De egyelőre szerintem max.egyetemen, egyesi dőntés szerint.

Középiskolában nem hinném, nem szorgalmazza seni.

Kivéve ADOM, akik már úgyis szánalmasak...

2021. nov. 27. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Tavaly is ugyanez volt mégis bezárták.

ADOM kajak szánalmas.

2021. nov. 27. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Az hogy mi volt tavaly, most pont nem szàmít.

Az eltelt egy èvben azért történt egy s más...

2021. nov. 27. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a többség nem akar. A szülők biztosan nem. A gyerekek sem igazán, mert nagyon el voltak szeparálva. Akik nem szeretik az osztályközösséget, azok talán.
2021. nov. 27. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem sem akar a többség. Az a kb. 20 gyerek akar online-t, akik minden másnap itt feltesznek egy kérdést a témában.:-)
2021. nov. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!