Egyetemisták! Ti örülnétek, ha visszatérne az online oktatás?
10
Vagy mert elfogytak az állami félévei a korábbi tanulmányok miatt. Én is fizetek már a képzésért, mert van két diplomám. Kösz, de nem szeretnék más hülyesége miatt plusz 700 000 forintot átutalni. Hasonlóan voltam előző félévben, mint a 8-as, egyetlen tárgyra 2 hétig megállás nélkül tanultam, hogy átmenjek az aláíráspótlón, ha már a másik két zh nem sikerült. Közük nem volt a jelenlétis feladatsorokhoz, amiket kiadtak gyakorolni. Órán sem mondták egy szóval sem, hogy ilyen feladatok lesznek. Értelemszerűen az elsőt buktam. A másodikra is készültem másfél hetet, csak ott volt mellette a többi szar is. Aláíráspóton éppcsak átmentem, így az évfolyam szerencsés negyedébe tartozom, de attól még ez nem állapot. Főleg hogy utána a pénzzel voltam meglőve, mert abban a két hétben nem is dolgoztam egyáltalán.
Én rohadtul unom már azt, hogy azért a teljesítményért, amiért jelenlétiben jelest kapok, éppcsak kettessel megyek át, harmadszorra... Nem szeretném ezt megismételni, így is tanulok, mikor épp nem dolgozom és fordítva. Baromi igazságtalan, szorongató, lehangoló érzés. Az ember azt is megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e egyáltalán a pályára. Én nem ezért az érzésért fizetek félévente 300-350 ezer forintot, hanem hogy megtanítsanak valamire/megtanulhassak valamit és ennek a valaminek az ismeretéről tegyek tanúbizonyságot a számonkéréseken... De rohadtul nem ez történik online számonkéréseken.
4-es voltam.
Kedves 12-es!
Elfelejtettem oda írni az előbb, de a 8-as és 11-es válasz is az enyém.
Azért írtam le részletesebben, hátha érthető lesz a helyzet, amiről írtam a válaszaimban. Nem fogytak el az államilag tamogatott féleveim. És nem is léptem túl a képzési időt, csak most plusz egy félévvel. Mert nem tudtam végezni tavasszal a családom megbetegedése miatt. Az lett volna jó, ha sikerül az utolsó, nehéz tárgyam. De nem sikerült az online vizsgázás miatt. Mielőtt még bárki megkérdezi. Nem. Még egy 2-est se tudtam összepuskázni, annyira nehéz volt a vizsga. NNálunk meg úgy van, ha van akár CSAK egy vizsgakurzusud a félévben, akkor hajlandóak a tandíj 25%-át elengedni. A többit ki kell fizetni. Nyílván az 1-es miatt az ösztöndíjról is csúsztam.
Rengeteg államis félévem van még, remélem mester képzésen tudom majd használni is őket
De nekem ez is borzasztó sokba került, mert kitalálták, hogy legyen online vizsga. Túlkompenzáltak, mert jajj, otthon vizsgázunk és olyan tesztett találtak ki, amit nem tudtam egy nyamvadt 2-re se megírni.
#14 Kamu portfolios szarjaidnak senki nem hisz.
De úgy tűnik már törölték is a rémhírt.
#17 hallottál már arról hogy gyakornok csak nappalis hallgatóként lehetsz?
ja nem, mert tanár leszel, nem közgazdász vagy mérnök. :D
"miért nem mentek át levelezőre, tudtommal ott az orák többsége online van éy csak heti 1-2x kell bejárni :)"
erre reagáltam, szívesen lettem volna levelezős de muszáj nappalisnak lennem, mert gyakornok vagyok.
#16 A kormányinfon semmi olyat nem szoktak bejelenteni.
Ha komoly szigorítások lennének terítéken, Orbán jelentené be külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!