Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mikortól zárják...

Szerintetek mikortól zárják be az iskolákat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 17:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
20%
9# egyetemista vagyok nem gyerek!
2021. nov. 9. 19:30
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

7-es nagyon unja már a gyárba ballagást minimálbérért minden nap😂

Attól hogy nekünk jó mert nincs suli, neked mivel lesz rosszabb? Mindig irigykedni kell?

2021. nov. 9. 21:17
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
#12 az tuti :D szegény már ideges a szalagmunka miatt
2021. nov. 9. 21:20
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
Én viszont nem vagyok gyári munkás. Csak így a harmadik egyetemi szakomra kicsit unom a huzavonát és azt, hogy mivel nem tudják kiszűrni a csalást távoktatásban, olyan nehéz fadatsorokat basznak össze, amin az is elhasal, aki egyébként tudja, csak nem rohan át az egész feladatsoron, mert át kell gondolnia, hogy mit csinál... Én is elkezdjem mondani, hogy úgy, hogy nem te keresed meg a pénzt amit aztán befizetsz tandíjra, könnyen jár a mocskos pofád azzal kapcsolatban, hogy ne tanulj és ne legyen semmi értelme az egész rohadt képzésnek a szivatáson és a hülyék boldogulásával együtt az átlagos-szorgalmas emberek elkaszálásán kívül? Valakit felvettek 200 pár ponttal aztán azt hiszi, hogy attól valaki. Végezd el a szakot kicsim, addig ugyanolyan képzetlen büdös paraszt vagy, mint aki gyárban dolgozik. Semmi szakmai végzettséged nincs. Mire a pofa?
2021. nov. 9. 21:34
 15/29 anonim ***** válasza:
38%
#14 kisfiacskám, nekem már van két diplomám.
2021. nov. 9. 21:38
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Legyek szalagmunkás ha úgy tetszik, amúgy közgazdász végzettségem van, de nem ott helyezkedtem el végül. De sose féltem suliba menni. Menjetek suli pszichológushoz Buksik! Bántanak a nagyok? Butusok vagytok megoldani a feladatokat? Majd egyszer felnőttök, és rájöttök, hogy a dolgokat nem halogatni és megkerülni kell, hanem megoldani. Szép estét Makik, holnap oskola, pihi van!
2021. nov. 9. 21:45
 17/29 anonim ***** válasza:
59%

Protip: húzzatok a p...ba olyan szakra, ahol mindig távoktatás van, mert olyan a munkarend.

De lehet felvételizni külföldi egyetemekre, ahol sok szak teljesen online indul, csak vizsgára kell kiutazni vagy arra sem.

Vállaltatok valamit. Akkor viselkedjetek aszerint. Nem kötelező a felsőoktatásba járni gyerekek.

2021. nov. 9. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
32%

Jaj de szánalmas hogy idegesen ide válaszolgattok. :D

Ennyire bánt titeket hogy távoktatást akarunk? :)

Szegények!

2021. nov. 9. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:
33%

Szánalom, és ti vagytok a "" nagy felnőttek""", olyan hisztit levágtál kisfiam, amit még az általnáos iskolába se látunk "felnőtt" létedre.

Inkább menj alukálni holnap vár a főnök, gondolom egész nap kutyaként bánnak veled a szalagmunkán, aztán idejössz fröcsögni.

Úgyis megkapjuk az online oktatást hiába a sírás rívás.

Durva hogy bepöccentél, és ezek az érett felnőttek. 😂

2021. nov. 9. 21:56
 20/29 anonim ***** válasza:
24%
Ha home officban dolgozol akkor mit kötöszködsz az online miatt? De komolyan miért fáj neked, ennyire nem lehetsz romlott, vagy de? Attól még fel kell kellned nem dögölhetsz egész nap papi😂 Atyavilág. Ennyi rosszindulatot, kár hogy nem az ilyeneket irtja a vírus.
2021. nov. 9. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!