Szerintetek lesz digitális oktatás?
"ogy van közel 6 millió oltott. "
NINCS hatmillió oltott. ez üres kamu.
NINCS. mert az oltott = aki mindkét oltást (vagy akár mindhármat...) megkapta..
NINCS 6 millió oltott. Olyan 2,8 millió kétadagos van...
ennyi.
21, te miről beszélsz?
Mivel már valóban alig oltakoznak, a második adagot közel mindenki megkapta, aki az elsőt. Péntekig összesen 5,75 millióan. Oké, tényleg nincs 6, de a 2,8-at mégis honnan szedted?
21-esnek:
A beoltottak száma 5 962 878 fő, közülük 5 744 219 fő már a második oltását is megkapta, 1 millió 274 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették - írta a koronavirus.gov.hu. 11.04. csütörtök
Húha, 21-es annyira be van sózva, hogy digitálist akar, hogy izgalmában olvasni is elfelejtetett:-)
Szerintem pont neki nagyon kellene a jelenléti oktatás, különösen magyar órán kellene nagyon figyelni:-)
Ritkán szoktam kommentelni, de most úgy érzem, muszáj. Nálunk, Baranya megyében k_rv@r@ sz@r a helyzet! A megyei kórházban annyi fertőzöttet ápolnak, hogy már új Covid-osztályokat kellett megnyitni! Nem beszélve arról, hogy az egészségügyi dolgozók jelentős része felmondott! A helyi vidéki kórházunkban több, mint 30 e.ü.-i dolgozó mondott fel, mert nem tudja elviselni a kórházi körülményeket! Rendkívüli felvételi eljárással olyan emberek lettek felvéve, akik csak 8 általánossal, vagy ápolási végzettség/tapasztalat nélkül lehettek ápolók, azzal a feltétellel, ha a "gyakorlati próbaidőn" megfelelnek. Nem is tagadhatják le, 3 olyan ismerősöm van, akit 0 tapasztalattal, vagy csak 8 általánossal vették fel gyakornoknak, mert munkanélküliként más állást nem találtak. Mit csinálnak ezek az emberek a kórházakban? Röhögcsélnek, telefonozgatnak, közben a betegeket elhanyagolják. Most már egyre kevesebb az olyan ápoló, aki a szakmához szakosodott és akik jelenleg is a kórházban dolgoznak.
Nem kell vitatni; ez az igazság! Voltam kórházban, igaz, csak látogatáskor, de annyi bőven elegendő volt... Hallottam már olyanról is, hogy meghalt a kórházunkban egy cukorbeteg férfi és az ápoló azon nevetett, hogy nagyon kövér volt... SZÖRNYŰ ÉS GUSZTUSTALAN!
A további korlátozások bevezetése nemsokára bekövetkezhet. Lehet, hogy elsőre nem digitális oktatás, de az iskolákban el tudom képzelni, hogy a maszkviselés, lázmérés, fertőtlenítés kötelező lesz. De az is lehet, hogy egyből bevezetik a digitális oktatást... A jóisten se tudja.. Tavaly novemberben mi volt a helyzet?
O.V., 2020.november 06.: "Jelenleg a kormány nem tervez járványügyi intézkedéseket bevezetni."
O.V., 2020.november 10.: "Új korlátozásokat vezet be a kormány november 11-től; kötelező a maszkviselés minden intézményben, kijárási tilalom lesz érvényben, digitális oktatással folytatódik a diákok tanulmánya."
Szóval ennyit a kormány szavahihetőségéről. Értem én, hogy sokan az oltásra hivatkoznak, de könyörgöm; 60% feletti oltottság mellett is több ezer a fertőzött (köztük oltottak is), napi 100+ halottal!? A szomszédos országokban (Románia kivételével) naponta fele ennyi halott sincs!
A helyi iskolánkban is volt már 2 osztály (köztük az én osztályom is), akiknek digitális oktatás volt.
A másik dolog: lehet egy beoltott Covidos! A tény az, hogy hiába van oltásod, attól még ugyanúgy lehetsz fertőzött és átadhatod másnak a betegséget, DE a súlyosabb fertőzöttségtől megvéd. Azt nem kell elhinni a TV-ben és egyéb kommunikációs eszközön, hogy a beoltottak kevesebb, mint egy százaléka nem betegszik már meg. HAZUGSÁG!! O.V. és a magyar "fejlett" egészségügy mániája ez a mondat, aminek a fele se igaz.
Én voltam Covidos őszi szünet előtt úgy, hogy van két oltásom is van és az osztályunk karanténba került! Az egyik osztálytársamtól kaptam el.
A tüneteim oltottként: erős fejfájás, szédülés, hőemelkedés. A tüneteim 3 napig tartottak, szóval rajtam gyorsan keresztül ment. A szüleimnek is átadtam a vírust, enyhe tüneteik voltak, valószínűleg, mert be vannak oltva ők is.
Én nem szeretnék digitális oktatást, elegem van belőle, két tanévemben is volt, azonban a járványügyi helyzetünkből látszik, hogy nagy gondok vannak/lesznek az országban. Bárki bármit mond, mindenki tudja legbelül, hogy a szigorításokat előbb, vagy utóbb bekövetkezhetnek.
Nem vagyok politikus, vagy virológus, aki tudja kezelni a járványhelyzetet, viszont elég bemenni egy kórházba, ahol meg lehet tapasztalni, milyen gondok vannak valójában.
4 rokonom halt meg idén, a kórházi felelőtlenség miatt (köztük ketten Covidosak). Nyugodjanak békében.
Ennyit a magyar járványkezelésről.
Ahelyett, hogy az oltatlanokat fenyegetnék, inkább fejlesszék az országot!
Szóval; Kérdező bármi megtörténhet, a korlátozások bevezetése csakis a kormány hozzáállásától függ. Én csak egy átlagállampolgár vagyok, nem tudok erről tényleges információkról szolgálni, csakis a tények azok, amik önmagukról beszélnek. A véleményem az, hogy lesz még ebben a tanévben is online oktatás.
25: ez egy tökéletesen megfogalmazott igazság! Pár nap és kiderül, hogy milyen korlátozások lesznek a jövöben.
Részvétem az elhunyt családtagjaidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!