Szerintetek lesz digitális oktatás?
1) ez egy szeptemberi cikk...
2) a mi sulikban 8ból per pill 3 osztály van digitálisban (mert volt fetőzött ) pedig 14-18 éves korosztály, elérhető nekik az oltás.
NA? erre valami?
Attól hogy szeptemberi a cikk, nem változott a kormány véleménye. Nem értem miért kell ezen pattogni, mikor lesz online?
Valószínű nem lesz, mert akkor maguk ellen beszélnének.
"Valószínű nem lesz, mert akkor maguk ellen beszélnének."
És még soha nem történt olyan, hogy hétfőn mást mondtak, mint kedden :DDDDD
Ők olyan stabil, elvhű, határozott kormány :DDDDD
Szerintem rövid időn belül lesz (lehet napok kérdése akár)
A kórházakban is rohamosan nő a betegek száma, a fertőzöttek száma is 6000 felett volt az utóbbi 2 napban és a halálozás is kezd emelkedni.
Valamit mostmár lépni kéne a kormánynak. Nem elég csak az oltásra hivatkozni.
Hiába mondják nem lesznek szigorítások, 2020. március 13-án reggel még azt mondta Orbán, hogy nem lesz iskolabezárás, este mégis bejelentette a lezárást. Második hullám idején is pár nappal a szigorítások bejelentése előtt azt mondták nem lesz lezárás, a gazdaságnak működni kell, aztán november 11-én mégis jöttek a szigorítások.
Na ennyit a kormány szavahihetőségéről
Teljesen igazad van!!! Figyeljétek meg neki lesz igaza!
Napok kérdése???
Te hol élsz? Lényegében semmilyen korlátozás nincsen, de meg naivan azt hiszed, hogy a sulikat máris bezárják?
Ne hasonlítsd már össze a mostani helyzetet a tavalyival öregem, állati nagy különbség, hogy van közel 6 millió oltott. Majd a kormány pont beismeri egy lezárással, hogy egy éve kamuzik.
Érjen már bilibe a kezed:-)
Pontosan, ha bezárás lesz, pártunk és kormányunk a saját álláspontját köpi szembe. Azt pedig nem szokták beismerni, ha elkxrták...
Ma még tömött diszkó az ötödik kerületben, holnap meg veszélyes bemenni gyakorlatra? Na... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!