Szerintetek lesz online oktatás középiskolákban?
A távoktatásnak sok elönye van; szerintem jövöje is.
Azért nekem jobban tetszik, ha a suliban együtt lehetek az osztálytársaimmal, és a többiekkel is.
Szerintem lesz.
Még a hét elején azt mondták,nem lesznek korlátozások,intézkedések.
De holnaptól pedig kötelező lesz a maszk a tömegközlekedésen.
Tehát így higyjünk a kormánynak.
"A távoktatásnak sok elönye van; szerintem jövöje is."
Legfeljebb középiskolától felfelé. A kislányom elsős volt az első hullám idején, most harmadikos. A mai napig szenvedünk, mert nem tanult meg rendesen írni. Hiába íratok vele sorokat, vezetem a kezét, sajnos nem vagyok pedagógus, nem tudom, hogyan kell megtanítani ezeket, nem ismerem a módszereket. Nem biztosak a betűkapcsolatai, a, o és u, v nem egyértelmű, ékezeteket hagy el és nem csak ő, a 28 fős osztályból 24 gyereknek vannak nehézségei. Bolyai és Zrínyi matekversenyeken szerepel jó eredménnyel, verseket tanul, kerületi környezetversenyen is 5. lett, tehetségesen fogalmaz (csak leírni nem tudja), szóval nem buta, de hiányoznak neki az alapok, amikre biztonsággal lehet építkezni.
Én remélem, hogy nem lesz újra digitális oktatás, mert a napi 60 perces magyar és 60 perces matek nem olyan, mint az iskolai 2-3 magyar, 1 matek, 1 környezet/angol.
Most a járvány ideje alatt tudja a...ki tudja.
Más kérdés, hogy szerintem nem kell sok idö neki, hogy normális legyen az online oktatás. Nagyon sok dolog szól mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!