Mit gondolsz, lesz online oktatás a középiskolákban?
Sajnos én is ettől tartok.Nemrég ez volt a híradóban:
Nemsokára berobban a 4.hullám
ezután:
Az előző évek bulijai mivel elmaradtak ezért most óriási rendezvényt szerveznek augusztus 20ra
ezután:
A pápa szeptember elején jön Magyarországra
ezután:
szeptember második felében berobban a delta variáns,újabb szigorítások lesznek.
Tehát ennyire hlyének néz minket a kormány? Nem akarok úgy iskolába menni hogy alig ismerem meg az osztálytársaimat
Teljesen érthető,most már egyre több diáknak is elege van a távoktatásból.
Először még tök buli volt,de most már nem.
Hogy a kérdésre is válaszoljak,szerintem 50-50% az esély a távoktatásra.
Mert ugye már most javában zajlanak a 3. oltás felvétele,meg a lakosságon is végigment a vírus tavasszal (itt ugye most a természetes védettségre gondolok).
De a járvány is berobbanhat úgy,hogy be kellene zárni az iskolákat.
Valószínűleg még a minisztériumban sem tudják, nem, hogy az iskolák igazgatói. A koronavírus adatokat úgy befolyásolhatják ahogy akarják, (lásd: Persze, hogy több fertőzött lesz, ha többet tesztelnek. Ha több IQ-tesztet végeznének, akkor több lenne a hülye.) de közben kitalálhatják, hogy nemcsak az embereket hanem kiskutyák az meg a kismacskákat is be kell oltani harmadszor...
Az átlagember létbizonytalanságban él, a diák azt sem tudja, hogy járhat-e iskolába, az oltóanyaggyárak meg a milliárdosok meg gazdagodnak és adják a "felsőbb utasításokat."
Nem akarlak elszomorítani, de lehetséges, hogy te többet fogsz digitális oktatásban tanulni, mint iskolában.
Azt javaslom, hogy ha lehet ismerkedjetek meg a leendő osztálytársaiddal és már iskola előtt (pl. csináljátok osztálycsoportot és szervezetek találkozót), de akár online oktatás közben is találkozhattok. Így jó osztályközösség tud formálódni. :)
Sajnos szerintem is bőven van rá esély. Én se akarom. Tisztára hülyére vesznek minket ilyen előre legyartott forgatókönyvekkel. Érdekes, az augusztus 20-i rendezvény nem veszélyes, de az iskolakezdés igen? A focimeccs sem volt az?
Nekem a 10.osztály második féléve online volt, a 11.osztály szinte végig, most 12.-be megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!