Matematikából az algebrát, vagy a geometriát szeretitek/szerettétek jobban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Az algebrát.
A geometriát.
16 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hol ezt, hol azt, azt hiszem. Bár egy ideig mindent szerettem, ami matek. Amióta viszont nem matekozom, a geometria az, amit napi szinten használok, főleg, amikor késésben vagyok: mindig kinézem a legtávolabbi olyan pontot, ameddig még egy egyenes vonal mentén eljuthatok, és az ilyen egyeneseken közlekedem (pl. nem feltétlenül a zebrán, hanem csak úgy kb. a zebrán, de szinte mindig más szögben, mint ahogy a zebrát felrajzolták), hogy behozzak valamennyit a késésből. :)
2/5 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, mindkettőt szeretem. :)
3/5 anonim válasza:
a koordináta-geomteriát, mert az kicsit mindkettő
4/5 anonim válasza:
Én be vagyok oltva matek ellen, de a geometriát szerettem, mert legalább el tudtam képzelni, miről is van szó :D
5/5 anonim válasza:
Hú, a koordináta-geometriát mennyire utáltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!