Hogyan és mivel készültetek fel az emelt matek érettségire?
Röviden és tömören leírok mindent. Középiskolába jártam, már leérettségiztem, akkor még nem tudtam mi is szeretnék lenni, mostmár tudom. A továbbtanulásom szempontjából kell egy matek emelt. 1 honapja kezdtem el készülni a májusi emelt matek érettségire magántanárral, de mivel szorít az idő így minden nap matekozok, de én ugyerzem ez nem elég, hogy az összes hiányzó anyagot amit nem tanultam az bepotoljam. Tudom hogy szóbeli is lesz arra már találtam anyagokat.
Az a kérdésem, hogy ti milyen könyvekből tanultatok, vagy milyen weboldal segített nektek.
Esetleg ha gondolod tippet is írhatsz, hogy neked mi segített nektek a félkészülésbe.
Eddig csak emelt témaköröket gyakorlok vagy ha az nem megy akkor középszintű témát és utána emeltet.
Előre is köszönöm a segítséget és légyszives mellőzzük azokat, hogy ezt nem ekkor kellet volna meg a társait. Köszönöm
Köszönöm 😃. Így egyedül amikor tanulok, studiumgenerale weboldal, mateking, és találtam emelt matek könyvet 11-12est amit a 3ik belinkelt. Megtaláltam a tételeket is.
Hétfőn, kedden, szerdán megyek tanárhoz, a többi napokon egy témakört vesézek ki és hétfőn átbeszéljuk amit nem értek.
És én szívem szerint akkor megyek neki az emelt érettségiknek amikor már az összes témakört kiveséztem. És az adott szóbeli tételt az adott témakörhöz megtanulom.
Obádovics Matematika c. könyve és a Bolyai-sorozat aktuális könyvei.
Majd:
Végül az előző 3-4 év érettségi feladatainak a megoldása a kikötések szerint.
Mateking nem rossz, de feleslegesen ne fizess, valamint alig van feladat.
Illetve nem kell összegyűjteni innen-onnan a videókat.
Én ezt az oldalt ajánlom. Matek tanárom volt, úgyhogy nem fogsz vele melléfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!