Lesz online oktatás őszi szünet után szerintetek? (plusz információk)
Nálunk is nagyon készülnek rá már. Nyílnak a discord szerverek, messenger csoportok, az ofő mindenkivel hazavitette a tesicuccát és a könyveit.
Persze nem tudják biztosan, de az eddigi tapasztalatok alapján valószínű hogy online oktatás lesz hamarosan megint.
Az én iskolámban (egy 6 évfolyamos gimnázium) már szeptember elejétől kötelező a maszk, a lázmérés és a kézfertőtlenítés, a classroomos csoportok élnek és abba töltjük fel a házikat. Mindez még egyáltalán nem utal az online oktatás bevezetésére.
Magyarországon az átoltottság 60% körüli míg Romániában kb 35%.
A számok olyanok amilyenek. A digitális oktatás bevezetéséről nem itt a gyakorin fognak dönteni.
Én személy szerint nem szeretnék digitális oktatást, mert két emelt érettségire kell felkészülnöm (mindkettőnek +80%-osnak kell lennie).
Mivel a kormány már több alkalommal is hozott hirtelen döntéseket, azért erről semmit sem tudni.
A probléma az, hogy az oltás alsó korhatára 12 év. A kisebb gyerekek online oktatásakor pedig otthoni felügyelet is kell.
Egyetemen eléggé megy a pletyka, hogy őszi szünet után már nem megyünk vissza.
A sok külföldi és a több száz fős előadások miatt szerintem egyetemen mindenképpen még most időben kellene lépni.
De ha egyetemen zárnak akkor valószínűleg középiskolak is fognak.
Az általános iskola szerintem egyelőre maradni fog.
Tény hogy választokat buknanak a zarassal, de ha nem zárnak es nagy lehet a baj újra, akkor meg rosszabbul járnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!