Mit gondoltok az őszi szemeszter hogyan fog alakulni?
A kérdező szavazást indított:
66 szavazat
Távoktatás lesz szerintem. Esélyesebbnek tartom hogy visszatérjen a koronavírus ősszel, minthogy hirtelen eltűnjön. Egyébként meg ősszel a sok tüsszögő köhögő emberrel, akik influenzásak (is), majd még jobban fog terjedni.
Aggasztóak az új kínai sertésinfluenzáról szóló hírek is.
2020. júl. 7. 15:07
2/32 A kérdező kommentje:
+ szerintem az is aggasztó, hogy a szomszédos országokban újból bekeményített a vírus, itt még most nincs semmi, de majd szépen nyáron mindenki jön-megy aztán itt is megjelenik.
Hallottam már olyat is, hogy vegyes oktatáson gondolkoznak, de annak meg nem látom értelmét, hogy az egyik órát átteszik az online térbe, a másik előadáson meg összezsúfolnak több száz hallgatót.
Nálunk (SZTE) biztos (azaz 100%), hogy rendes tanításra áll vissza az egyetem, de fel vannak készülve a lehetséges újbóli bezárásra és van B terve is az egyetemnek én ezt hallottam. Mellesleg én azért reménykedem, hogy nem lesz megint távoktatás, mert ez a félév is ritka sz@r volt így.
2020. júl. 7. 15:37
En csak azt hallottam a PTE-rol, hogy sok penzt megsporolnak igy, ezert lehet tavoktatas lesz, aminek nem orulok, hogy ha szeptembertol Pecsett kezdenek, + a suli oldalara is ki van irva, hogy gazos lesz a helyzet egybol tavoktatasra allnak at.
2020. júl. 7. 17:24
Szerintem normál módon indul, aztán ha vírushelyzet lesz, akkor átállnak távoktatásra.
#4-es: PTE-s tájékoztatót nem találom, amit erről írnak. Belinkelnéd?
2020. júl. 7. 20:56
Én nem tudom mi lesz, de szívem mélyéből remélem hogy megy majd rendesen az oktatás. És az biztos, hogy az egyetem is reméli. Hogy mit terveznek azt nem tudom. Ez a helyzet igazán jól megmutatta mennyire nem képesek kommunikálni, tájékoztatni a hallgatókat.
2020. júl. 7. 21:34
#5, bocsánat, az egyik kar oldalán ennyi van kiírva a következő szemeszteres órarendhez.: "Amennyiben a jelenleg fennálló koronavírus okozta vészhelyzet elnyúlik a 2020/2021-es tanév 1. félévére is, a jelenlegi tervezett időbeosztás a hatályos jogszabályok figyelembevételével módosulhat, mely nem igényli a Kari Tanács döntését.".
2020. júl. 7. 22:24
8/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szorosan alakul a szavazás!
2020. júl. 8. 12:30
10/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozta le az utsó válaszolót, de attól még, hogy nem ért vele egyet, próbáljon toleráns maradni! Köszi.
Kapcsolódó kérdések: