Szerintetek lesz az őszi szünet után távoktatás? Szerintem igen, lesz.
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 21:03
21/121 anonim válasza:
Nem lesz, oltásra fognak hivatkozni. Hidd el.
22/121 anonim válasza:
Szánalmas, hogy néhányan mennyire bebeszélik maguknak, hogy majd nem kell suliba járni... Hát jól pofára esnek majd...
24/121 anonim válasza:
Akik erősködnek, hogy de lesz digitális oktatás, azokat nem zavarja, hogy az állam, azon túl, hogy egy honlapon közöl napi 4 számot, tudomást se vesz arról, hogy járvány van? Úgy csinál, mintha egyáltalán nem lenne! A minisztérium határozottan kifejtette, hogy személyes tanítást akar, és a korábbi menetrenddel ellentétben nem cáfolta meg még aznap vagy 3 napon belül. Ezt most komolyan gondolják, mert a szavazóképes dolgozók utálták, hogy vigyázni kell a gyerekre. A népakarat az, hogy ne korlátozzák, tehát a választás előtt 3/4 évvel nem fognak korlátozni, "nincs erős járvány". Az életekért rettegő szavazók vannak kisebbségben, és a kormány erre alapozva dönt. A tények, számok jelentősége nulla!
25/121 anonim válasza:
Ok boomer
Szerinted én érettsegi előtt mennyire örülnék neki?Nekünk az iskola mondta el ezt az infót,amit leírtam.
Általános iskola nem fog bezárni.
26/121 anonim válasza:
Az iskolád hülyeséget mond. Ők ugyan honnan tudhatnák? A kormány és az oktatási államtitkár pont az ellenkezőjét mondja. Inkább nekik higgyél. (Tudom már nehéz bárkinek hinni...)
Néhány tanárod szimplán nem akar bejárni dolgozni:-)
27/121 anonim válasza:
Meg nyilván logikus, hogy az a suli zár be, ahol sok gyerek van beoltva. És az általános meg nem, pedig ott a többség oltatlan. Vagy csak engem zavarna ez a kis ellentmondás? Biztos jót tenne az országos oltakozási kedvnek, ha az oltott fiatalokat hazaküldik..
28/121 anonim válasza:
Mi az, hogy "az iskola mondta el"? Az iskola nem tud semmit mondani, mert nem államigazgatási szerv.
29/121 anonim válasza:
Na majd írok ismét ide,ha online lesz.Na csumi nektek
30/121 anonim válasza:
Az iskola nem tud semmit mondani, mert nem államigazgatási szerv.
És ti akik még mindig hisztek ezeknek a mocskoknak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!